Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Kerti bútorok minimalistáknak és maximalistáknak

A jó idő közeledtével egyre nagyobb szerep jut a kültéri helyiségeknek. Nem számít, hogy egy nagy kerted vagy egy kisebb erkélyed van, a megfelelő ülőbútorokkal és kiegészítőkkel bármilyen körülmények között létrehozhatod saját oázisodat.

Válogatásunkban homokszínű kerti bútorokból, rendhagyó kiegészítőkből és természetes megjelenésű dekorációkból választhatod ki a szívedhez legközelebb álló darabokat.

Bútorok, amelyeket nem fogsz megunni

Ha hajlamos vagy gyakran megváltoztatni a helyiség stílusát, válassz egy semleges színű és "klasszikusabb" formájú széket!

Így egy semleges alapot kapsz, amelyek mellé csak kisebb, színes kiegészítőkre lesz szükséged. Az ideális választást ebben az esetben a természetes vagy mesterséges rattanból és a tömör fából készült bútorok jelentik.

Természetes színű kiegészítők

Élénk színekkel és érdekes mintákkal szeretnéd felfrissíteni a terasz hangulatát?

Válaszd a terrakotta, vörös vagy barna árnyalatokat, amelyek jól mutatnak a szőnyegeken, párnákon vagy a takarókon. Ezekhez például tökéletes kiegészítő lehet egy réz színű váza vagy virágcserép.

Kedveled a minimalista stílust?

Te is szereted a leegyszerűsített formákat, de nem akarod, hogy a terasz túl komoly megjelenést kapjon? Ne spórolj a textil kiegészítőkkel! A geometriai mintás vagy keleties megjelenésű darabokkal egyedi megjelenést kölcsönözhetsz a kültéri helyiségeknek!

Nyugodtan kombinálhatsz különböző anyagokból készült kiegészítőket. A bársony párnák és a betonból készült asztal lenyűgöző párost alkotnak.