Bonami-napok: akár 40% kedvezmény | Meghosszabbítva →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Készítsd elő az ágyadat a tavaszra!

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Biztosan hallottad már, hogy a minőségi alvás a mentális és fizikai jólét alapja. Különösen tavasszal, amikor jó adag energiára van szükségünk az újrakezdéshez. Öltöztesd magad és az ágyadat is tavaszi ruhába! Játssz a színekkel, virágmotívumokkal és textúrákkal!

Inspirálódj tippjeinkből, és hangold tavaszra az ágyad!

Válassz könnyed anyagokat!

A tavasz könnyedségről és a változatosságról szól. Tedd el a vastag tollpaplanokat és a sötét huzatokat, és cseréld őket szellősebb, lágyabb ágyneműkre és textilekre! Biztosan nem lősz mellé egy puha pamut ágyneműhuzattal, ami alkalmazkodik a testhőmérséklethez, ellenáll a gyakori mosásnak és könnyen vasalható.

Jól alkalmazkodik a testhődhöz a pamut-szatén ágyneműhuzat is, ami légáteresztő és nagyon kellemes tapintású. Ráadásul luxus hatást kelt.

Válassz világos színeket!

A borongós tél után töltsd meg a teret világos ágyneműhuzatokkal! Szuper, ha fehér ágyneműhuzatot választasz, de a pasztellszínű darabok is csodásak. Ezeknek az árnyalatoknak köszönhetően optikailag nagyíthatod és világosíthatod is a szobát.

Ne félj a virágmintáktól!

Ha romantikus lélek vagy, akkor a virágmintás ágyneműket neked találták ki. Minél kisebbek a minták, annál elegánsabb és visszafogottabb lesz az összhatás. Az ágynemű színe segíthet a többi kiegészítő összeválogatásában is.

Használj élénk árnyalatokat!

A mély sárga és a zöld a tavasz jellegzetes színei. Kombináld őket bátran akár egymással is! Remekül élénkítenek egy szürke vagy fehér teret.

Csempéssz be csíkokat és kockákat!

A csíkok és kockák különösen passzolnak egy vidékies stílusú hálószobába, de egy modern, letisztult szobába is megtalálhatjuk belőlük a megfelelőt.

Emellett a térrel is segítenek játszani. A függőleges, finom csíkozás szélesíti, a vastagabb, vízszintes pedig optikailag rövidíti az adott felületet.

Kombinálj bátran!

Virágok, csíkok és kockák együtt? Bízz az arányérzékedben, és vegyítsd a különböző mintákat! A párnahuzatok ideálisak erre a játékra. A harmonikus benyomás elérése érdekében azonban a különböző mintájú textileken legalább egy árnyalatnak meg kell egyezniük, így lesz mégis egységes az összkép.