Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Kiegészítők a hangulatos szabadtéri kiülésekhez

Végre itt a jó idő, ideje kiülni a teraszra, erkélyre, vagy a kertbe! Szeretnéd egy kicsit feldobni a kinti részt anélkül, hogy új bútorgarnitúrába fektetnél be?

Játssz a kiegészítőkkel! Kültéri párnák, szőnyegek, virágcserepek, díszlámpák széles kínálatából válogathatsz!

Maximális színhatás

Az élénk színek a kertipartik elengedhetetlen kellékei. Nyugodtan kombinálhatsz egyszerre többet is.

A vidám párnák mellé vedd elő a szivárvány színű edényeket és poharakat, vagy az élénk sárga szőnyeget! | Esti összejövetelekhez pedig gyújts meg egy színes izzósort! A hatás nem marad el.

Bohém stílus

A bohém stílusnál a homok, a vajszín és a terrakotta természetes árnyalatai kulcsszerepet játszanak. Még bohóbb lesz az összhatás, ha pamut- és vászonpárnákkal, makraméval és különféle bojtokkal dobod fel. A bambusz és a tengeri fű kiegészítő is nyerő, a pontot az -ire pedig olyan részletekkel teheted fel, mint a lámpák, a tálcák vagy a terítékek.

Kellemes vidéki nyár

Könnyed, rusztikus, vidékies stílus? Patinás kerámia és ón kiegészítők segítsgével egyszerűen megteremtheted ezt a világot. Este mindezt megkoronázhatod klasszikus lámpásokkal és gyertyákkal is.

Ne felejtsd el a textíliákat sem! A vidéki hangulatot finom virágmintás és kockás, csíkos pamut anyagokkal teheted tökéletessé.

Örökérvényű minimalizmus

Az egyszerűség a teraszon és a kertben is jól mutat. A letisztult, de nem túl hűvös összhatás érdekében koncentrálj a kiváló anyagminőségre! Mindezt feldobhatod néhány érdekes textúrával vagy absztrakt mintával.

A kiegészítőket is hangold monokrómra - ugyanolyan színű, különböző árnyalatú tárgyakat válassz! A semleges árnyalatok, például a szürke, a krém vagy a bézs remekül működnek, de a halványzöld is érdekes választás.

Sok más inspiráló tippünk van az erkélyhez és a kerthez.