Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Kiegészítők a hangulatos szabadtéri kiülésekhez

Végre itt a jó idő, ideje kiülni a teraszra, erkélyre, vagy a kertbe! Szeretnéd egy kicsit feldobni a kinti részt anélkül, hogy új bútorgarnitúrába fektetnél be?

Játssz a kiegészítőkkel! Kültéri párnák, szőnyegek, virágcserepek, díszlámpák széles kínálatából válogathatsz!

Maximális színhatás

Az élénk színek a kertipartik elengedhetetlen kellékei. Nyugodtan kombinálhatsz egyszerre többet is.

A vidám párnák mellé vedd elő a szivárvány színű edényeket és poharakat, vagy az élénk sárga szőnyeget! | Esti összejövetelekhez pedig gyújts meg egy színes izzósort! A hatás nem marad el.

Bohém stílus

A bohém stílusnál a homok, a vajszín és a terrakotta természetes árnyalatai kulcsszerepet játszanak. Még bohóbb lesz az összhatás, ha pamut- és vászonpárnákkal, makraméval és különféle bojtokkal dobod fel. A bambusz és a tengeri fű kiegészítő is nyerő, a pontot az -ire pedig olyan részletekkel teheted fel, mint a lámpák, a tálcák vagy a terítékek.

Kellemes vidéki nyár

Könnyed, rusztikus, vidékies stílus? Patinás kerámia és ón kiegészítők segítsgével egyszerűen megteremtheted ezt a világot. Este mindezt megkoronázhatod klasszikus lámpásokkal és gyertyákkal is.

Ne felejtsd el a textíliákat sem! A vidéki hangulatot finom virágmintás és kockás, csíkos pamut anyagokkal teheted tökéletessé.

Sok más inspiráló tippünk van az erkélyhez és a kerthez.