Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Kinyitható és moduláris kanapék, amikkel helyet és pénzt spórolhatsz

Szeretnél egy olyan kanapét, ami több, mint egy sima ülőhely? Ezek a variálható kanapék intelligens megoldást kínálnak a kisebb szobákhoz is. Könnyedén olyan ággyá alakíthatod őket, melyi ideális alkalmi, vagy akár mindennapos alváshoz is. És egyes darabok még tovább növelhetők, ha még több helyre van szükséged.

Kinyitható kanapék

Könnyedén ággyá alakíthatod ezeket a kanapékat. Arra figyelj, hogy a legtöbb nem ideális mindennapos alváshoz, inkább alkalmi vendégágynak javasoljuk őket, vagy akkor, ha több helyre van szükséged a lustálkodáshoz. Különböző elrendezésű kinyitható kanapék közül választhatsz.

Kinyitható kanapék tárolóhellyel

Könnyedén elteheted az ágyneműt ezekbe a kanapékba, így rendezettebb lesz a szoba. Praktikus, pilanatok alatt kinyitható tárolóhelyek, melyek mindennapos használatra is alkalmasak.

Háttámla leengedésével nyitható kanapék

E kanapék kinyitásához egyszerűen csak engedd le vízszintesbe a háttámlát. A háttámla lehet, hogy egy kissé túl kemény, de ha nagy párnákat rátéve használod, akkor igazán kényelmes egy ilyen bútor.

Improvizálj a moduláris kanapékkal!

A moduláris kanapékat kedved szerint állíthatod össze különböző részekből, így az igényedinek maximálisan megfelelnek. Nem mellesleg, az elrendezést pedig bármikor megváltoztathatod. A Zuiver modellt egy kiegészítő elemmel meghosszabbíthatod, de a tartozékon külön, fotelként is használhatod.

Tipp: Nem szeretnél moduláris kanapét vásárolni azért, mert néha meglátogat a család? Számos kanapét kibővíthetsz akér csak azzal is, ha széket vagy lábtartót veszel hozzá.