Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Készülj fel a Márton-napi lakomára stílusosan!

Válogatásunkban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet egy igazi Márton-napi vacsora elkészítéséhez!

Ne felejtsd el, hogy a borok tökéletes ízvilágának kihangsúlyozásához fontos, hogy megfelelő hőmérsékleten és stílusos poharakban kínáld a minőségi borokat!

A pontosság teszi tökéletessé!

A húshőmérő nagyon praktikus konyhai kellék, amellyel könnyedén kézben tarthatod az irányítást és biztos lehetsz benne, hogy az ünnepi liba tökéltesen átsül, mielőtt kivennéd a sütőből!

Márton-napi liba elkészítése

Hozzávalók: liba, só, kömény, rozmaring, szeletelt alma

Először alaposan mosd meg a libát kívül-belül, majd sózd meg mindkét oldalát és egy sötét, hideg helyen pihentesd egy darabig.

Egy órával sütés előtt hagyd szobahőmérsékleten.

Helyezd a libát egy tepsibe, adj hozzá egy kis vizet és előmelegített, 130 fokos sütőben körülbelül három órán át sütsd. Sütés közben többször fordítsd meg a libát, hogy megakadályozd a hús kiszáradását. A felesleges zsiradéktól a bőr kilyukasztásával szabadulhatsz meg.

Három óra elteltével díszítsd a libát rozmaringgal és szeletelt almával. Ezután még 40 percig hagyd a sütőben. A ropogós bőr eléréséhez az utolsó 20 percben állítsd a sütési hőmérsékletet 170 fokra.

Tökéletes hőmérséklet

A minőségi borok tökéletes ízvilágának kihangsúlyozásához fontos, hogy megfelelő hőmérsékleten és stílusos poharakban kínáld a minőségi borokat! A rozéból 5-7 fokon, míg a vörösborból 10-12 fokon hozhatod elő legjobb aromákat.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.