Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Konyhai trendek a luxus jegyében

Talán még soha nem használták annyian a saját konyhájukat, mint most, ugyanis az utóbbi időben nagyon megnőtt a főzés népszerűsége. Ennek legvalószínűbb oka, hogy több időt töltünk otthon, így a főzés sokkal inkább már hobbi, mint szükséglet.

Éppen ezért fontos, hogy minőségi konyhai eszközök álljanak a rendelkezésünkre, amik hatékonyabbá teszik a főzést, ráadásul a helyiséget is csinosabbá teszik. Tekintsd meg válogatott termékeinket!

Első osztályú fazekak és serpenyők

A réz, a kiváló minőségű rozsdamentes acél és az alumínium meleg, élénk színei mindenekelőtt első osztályú minőségükkel fognak elvarázsolni. Ezeket az anyagokat professzionális szakácsok használják, ennek köszönhetően gyors és energiatakarékos a főzés. Bár vételáruk magasabb, hosszú évekig fognak szolgálni a konyhában.

Nézz körül a prémium Pantole Agnelli és a de Buyer márkák kínálatában a Bonaminál!

Az ételeket réz serpenyőkben is tálalhatod, egyediséget csempészve az étkezésekbe. Ha pedig tökéletesen szeretnéd megteríteni az asztalt, szerezz be olyan réz evőeszközöket is, amik gyönyörűen kiegészítik az edényt vagy a serpenyőt.

Tálaló deszkák

Ha csak egy új dolgot szeretnél, válaszd a felszolgáló vágódeszkákat! A sajtok, szendvicsek és más finomságok stílusosabban fognak mutatni rajtuk, mint egy klasszikus tányéron.

A márvány vágódeszkák különösen népszerűek, mert luxus érzetet adnak és teljesen új megjelenést kölcsönöznek a konyhának és az étkezőnek. Ezenkívül a fenntartható trendek közé tartoznak, mert rendkívül tartósak és könnyedén kombinálhatóak más anyagokkal.

A fa tálaló deszkákkal nem tudsz hibázni. Válassz olyan egzotikus fákat, mint például az akác vagy a teak, amik a legkeményebbek és legellenállóbbak az összes fafaj közül.