Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Konyhai trendek a luxus jegyében

Talán még soha nem használták annyian a saját konyhájukat, mint most, ugyanis az utóbbi időben nagyon megnőtt a főzés népszerűsége. Ennek legvalószínűbb oka, hogy több időt töltünk otthon, így a főzés sokkal inkább már hobbi, mint szükséglet.

Éppen ezért fontos, hogy minőségi konyhai eszközök álljanak a rendelkezésünkre, amik hatékonyabbá teszik a főzést, ráadásul a helyiséget is csinosabbá teszik. Tekintsd meg válogatott termékeinket!

Első osztályú fazekak és serpenyők

A réz, a kiváló minőségű rozsdamentes acél és az alumínium meleg, élénk színei mindenekelőtt első osztályú minőségükkel fognak elvarázsolni. Ezeket az anyagokat professzionális szakácsok használják, ennek köszönhetően gyors és energiatakarékos a főzés. Bár vételáruk magasabb, hosszú évekig fognak szolgálni a konyhában.

Nézz körül a prémium Pantole Agnelli és a de Buyer márkák kínálatában a Bonaminál!

Az ételeket réz serpenyőkben is tálalhatod, egyediséget csempészve az étkezésekbe. Ha pedig tökéletesen szeretnéd megteríteni az asztalt, szerezz be olyan réz evőeszközöket is, amik gyönyörűen kiegészítik az edényt vagy a serpenyőt.