Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Pompás glamour konyha egy román blogger otthonában

A konyha a ház lelke, így ki ne szeretné kényelmessé, ugyanakkor elegánssá varázsolni? Legtöbbünk sok időt tölt el a konyhában főzéssel, evéssel, olvasással, sőt van, hogy itt dolgozunk is. A konyha így nem csak a vacsora főzésének a terepe, hanem Instagram-képes belső térré is válhat, lakberendezési magazinokba illő dekorációval.

A népszerű influencer, Valeria Lungu a szépség és az esztétika szerelmese, akinek exkluzív konyhájába most te is bekukkantahtsz. Meríts ihletet a különleges termékválasztékából, és alkoss meg te is egy elbűvölő glamour konyhát!

Miért a glamourt választottad?

Az elegancia és a letisztultság fontos számomra, ezért a glamour stílus áll a lelkemhez a legközelebb. Merész és elbűvölő konyhát alkottunk meg márvánnyal, aranyszínű dekorációval, kellemes tapintású textíliákkal, meleg és világos színekkel a Great Gatsby című film által megihletve.

Bútorok a luxus jegyében

Mi lehetne extravagánsabb egy konyhában, mint a fényes márvány munkalap és az arany talpazatú asztal, amely tökéletesen passzol a bútorok fogantyúihoz? A belmagasság nem túl magas nálunk, de nagyon vágytam volna egy elegáns csillárra. Végül ezt a mennyezeti lámpát választottam, amely extra varázslatot vitt a konyhába.

Az étkezőasztal egy csipetnyi eleganciát visz a térbe, kereksége és márványból készült arany lábai egyszerűen lenyűgözőek.

Fém és márvány a dekorációban

A fém dekorációk csodás hangulatot visznek a konyhába: az arany és az ezüst egyaránt tökéletesen illik a semlegesebb belső terekhez.

Ha igazán exkluzív konyhára vágysz, Valeria ezt ajánlja: "Játssz a felületek kombinálásával az elbűvölő belső térért: jöhet a márvány, az üveg, a tükrök és a csillogó kerámia felület."