Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Maradj otthon és alakítsd át az erkélyt egy igazi kávézóvá!

Manapság különösen hasznos, ha van teraszod vagy erkélyed, amelyet az otthon töltött napok alatt egy igazi relaxációs sarokká alakíthatsz át.
Töltődj fel D vitaminnal, mivel a tavasz érkezésével egyre több időt tölthetsz a teraszon vagy az erkélyen és a friss levegő jótékony hatással van mentális egészségedre.

Hozd létre saját kávézódat, ahol az ínycsiklandozó finomságok mellett a szomszéddal is tarthatod a kapcsolatot. A fertőzés leküzdésében mindenkinek fontos szerepe van és azzal, hogy otthon maradsz
és az erkélyről élvezed a tavaszi napsütést, még életeket is menthetsz.
Maradj optimista és hozd ki a legtöbbet az otthon töltött napokból!

1. tipp a hasznos erkélyhez

Iroda az erkélyen

Az egyhangú, monoton hangok segítenek a koncentrálásban? A forgalom csendes hangja, a közeli fák susogása vagy a madarak tavaszi csicsergése ideális háttérzaj lehet a tanuláshoz vagy az otthoni munkához. A kellemes tavaszi időjárás serkenti az elmét és jótékony hatással van közérzetedre is.

Győződj meg róla, hogy a Wifi az erkélyen is működik és a laptop akkumulátora 100%-on van. Vigyél ki magaddal egy kis csokit vagy rágcsálni valót és nem is lesz rá okod, hogy begyere. Rendezd be az erkélyt kényelmesen és használd a számítógépet az erkélyen!

Maradj otthon biztonságban!

Kövesd az eseményeket és légy erős! Mi most is Veled vagyunk, és segítünk abban, hogy kellemes és stresszmentes legyen az otthon töltött idő.