Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mesébe illő húsvét Sandra Stoicovici román bloggerrel

Irina Klomp Stanescu
Irina Klomp Stanescu
Bonami Blogger

A húsvét a fény és az öröm ünnepe, tökéletes alkalom arra, hogy a tavasz napsütését és energiáját otthonodba is bevigyük. Szeretnéd, hogy húsvétkor a hagyományok a modern elemekkel keveredjenek? Legyen vidám és ünnepi, ugyanakkor elegáns! Végül is a húsvét egy különleges alkalom, nem igaz?

Ünnepelj az egész családdal és teremtsd meg a tökéletes tavaszi környezetet, ami mindenkinek tetszeni fog. Sandra Stoicovici blogger ötleteinek segítségével a húsvéti asztal éppoly egyedi lesz, mint amilyen inspiráló.

Húsvéti étkezés

Mindannyian tudjuk, hogy a húsvéti étkezés a legjobban várt pillanat a család minden tagja számára. Ez a csúcspont, elsősorban azért, mert a közös evés mindenkit összehoz. Mint tudjuk, ahány ember ül az asztalnál, annyi ízlés keveredik. Mielőtt azonban megrakják finomságokkal, az asztalt esztétikailag is elő kell készíteni.

Mivel a tavasz a színek évszaka, javasoljuk, hogy hozd ki a legtöbbet a húsvéti asztalból. A nagyobb hatás érdekében tartsd szem előtt a tálalandó ételeket és próbáld meg esztétikailag párosítani az edényekhez, evőeszközökhöz és dekorációkhoz.

A húsvét mindig is örömteli esemény volt a családunkban. Számunkra ez az időszak tele van hagyományokkal és minden évben alig várjuk. A húsvéti ünnepek öröme kislánykoromban kezdődött, a nagymamám süteményének illatával, a tojásfestéssel és az édesanyám által készített húsvéti ételekkel.

Mini tojáshéj virágtartók

A húsvét sztárjai a tojások, ezért javasoljuk, hogy használd a kreativitásod és díszítsd velük az asztalodat. Például tojáshéjból nagyon különleges dekorációkat lehet készíteni. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiüríted a tartalmát, és néhány apró virágot teszel bele, amik nem törik össze a törékeny tojáshéjat.

Egy másik lehetőség, ha egy gyertyát helyezünk a kagyló belsejébe és a többi festett tojás és a virággal töltött kagylók mellé helyezzük.

Használd a kreativitásod - a határ a csillagos ég!