Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Mesebeli gyerekszoba Santa Bros blogger otthonában

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

A gyerekszoba a hely, ahol a képzeletnek semmi nem szabhat határt: a kicsik itt játszhatnak, alkothatnak és egy teljesen új világot teremthetnek maguknak. Sánta Dávid blogger feleségével egy csodálatos erdőt varázsolt gyermekei szobájába, amihez csupán néhány apróságra volt szükségük. Ebben a kuckóban tényleg életre kelnek a mesék!

A tökéletes szín

“Rengeteget ötleteltünk a feleségemmel, hol az Ő ötlete nyert, hol az enyém. Mindig megjegyzi ilyenkor viccesen, mennyivel könnyebb dolga lenne, ha nem imádnám ennyire a lakberendezést.

Mivel egy kislány és kisfiú ikerpár szobájáról beszélünk, így elsőkörben megterveztük a bútorok helyét. Majd ezután egy olyan falszínt választottunk, amely egy picit lányos ám fiús is. Így esett a választásunk erre a pasztell barna színre.”

A kiegészítők ereje

“A koncepciót a falszín adta, ezért is igyekeztünk naturális stílusjegyeket követni. A díszpárnák, ágytakarók a szoba hangulatát követik, mind színekben, mind pedig formában. Viszont van két különleges eleme a szobának: a hold alakú párna és polc azért kapott helyet, mert a kislányunk neve Luna, melynek jelentése hold. “

Mesebeli erdő

Falmatricák segítségével ma már egy teljesen új világot teremthetünk a gyerekszobába. Dávid az erdő kedves kis lakóit hívta meg gyermekei kuckójába, ami különleges ajándék volt a gyerkőcök számára.

“A falmatricát meglepetésnek szántuk. Odáig voltak érte, mondanom sem kell. Ez a csomag pont nekünk lett kitalálva. Hiszen vannak lányos, illetve fiús elemei is. Így gyakorlatilag a szoba a matrica segítségével kapott egyik oldalon a csillagokkal és tollakkal, no meg a sátorba bújt állatokkal fiús hatást, míg a másik oldalon a virágokkal és az őzikével lányosat.”