Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Kerti vacsora Sonia Skoncovával

A szabad levegőn még jobban ízlik az étel, nem igaz? Még inkább, ha a nyár színeiben pompázó tányérokon tálaljuk a finomságokat. Mint a híres műsorvezető Soňa Skoncová, aki bohém hangulatban élvezi a nyári grillezést a nyaralójában.

Tálald az ételeket vidám mintájú tányérokon, és egészítsd ki őket egyedi csészékkel! Garantáltan emlékezetes házigazdák lesztek a család és a barátok számára!

Bohém stílusú tálalás

A finom ételek mellett ne feledkezz meg a hangulatól sem! A fehér tányérok klasszikusnak számítanak és sok otthonban megtalálhatók, de a szeretteinkkel a szabadban töltött értékes pillanatok igazi szemet gyönyörködtető látványt kívánnak. Sonia ezért választotta a gazdagon díszített étkészleteket vonzó színváltozatokban, amik kiemelkednek a zöld térben.

Ne félj kombinálni a különböző színeket és mintákat - minél színesebbnek tűnik a teríték, annál nyugodtabbnak fogják érezni magukat a vendégek. A Villa d'Este étkészletek életet és játékosságot kölcsönöznek a szabadtéri étkezőnek. Végül pedig adj hozzá egyszerű evőeszközöket a tökéletes harmónia eléréséhez.

Egy csipetnyi szivárvány

Kezdjétek a kerti partit a hangulatot megalapozó poharakból készült koccintással! A különböző árnyalatok a természet sokszínűségét és a vendégeid egyediségét tükrözik. Ráadásul mindenki kiválaszthatja kedvenc színét, és még nagyobb élvezettel szürcsölgetheti a nyári koktélt.

Az asztal ízléses és elegáns megjelenése érdekében Sonia azonban tiszta kristályüveghez nyúlt, hogy vizuális egyensúlyt teremtsen. Már csak a frissítő nyári ital elkészítése van hátra.

A hab tortán: kiegészítők

Egy kerti parti legnagyobb attrakciója természetesen a finomra ételek. Ehhez egy minőségi grillsütőre van szükség, amely minden szabadtéri rendezvény elengedhetetlen kelléke. Légy profi házigazda, akinél minden szükséges eszköz megtalálható. Tálald a grillezett finomságokat például egy szív alakú tálcán.

Még több inspiráció