Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Kerti moziélmény Veronika Arichteva cseh színésznővel

El tudsz képzelni romantikusabbat egy nyári mozinál? Mi igen! Filmezés a saját kertedben, ahol a hozzád legközelebb állókkal nézheted meg kedvenc filmeidet. Meríts ihletet Veronika Arichteva és férje, Biser Arichteva bohém kiegészítőivel tarkított kültéri Paradicsomából! Végül is ki tudna jobb tanácsot adni egy szabadtéri filmmaratonhoz egy színésznőnél és egy filmrendezőnél?

Hogyan kezdj hozzá?

A beépített hangszóróval és távirányítóval rendelkező kivetítő a legideálisabb - így könnyedén megállíthatod a filmet, ha már az elején elfogy a popcorn. Ezután csak a vásznat kell felépíteni. Ebben a Bonami csapata segített Veronikának, és nem is volt nehéz. Négy ügyes kéz, két gerenda és egy fehér lepedő elég is volt. De nyugodtan vetíthetsz a ház falára is.

Nappali a szabadban

A háborítatlan kényelem és filmélmény érdekében Veronikáék a Karup Design variálható kanapéit is bevetették, amik könnyedén nyugágyakká alakíthatóak. Bohém elemekkel kiegészítve - puffokkal, takarókkal, lámpákkal és párnákkal - garantált a nyugodt légkör. Általában a "kevesebb néha több" elven mozgunk, de ebben az esetben ezen kicsit változtatnánk: a több néha több!

Hangulatos világítás

Teremtsd meg az ideális légkört egy hosszú nyári estéhez! Érdemes lámpákat és füzéreket elhelyezned az ülések köré, amik kellemes, halvány fényükkel varázsolnak el. Már csak néhány gyertya kell, és minden készen áll egy romantikus randihoz!

Nézd meg többi inspirációnkat is!