15% árengedmény lámpáinkra a LAMPA15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Hogyan kombináld a különböző stílusú székeket?

Nyugodtan kombináld a nagyi retro székeit a modern, kárpitozott darabokkal az asztalnál! Tippjeinkből megtudhatod, hogyan kombináld a székeket úgy, hogy évek múlva is örömmel töltsön el a szín- és formavilág változatossága.

Egyedülálló kombináció

A különböző székek kombinálásával egyedi és játékos összképet teremthetsz, és mindig kedved szerint módosíthatsz a székkavalkádon. Mindenkinek meglesz a kedvenc ülőhelye! A nagyszülők a háttámlás, karfás székeket részesítik előnyben, míg a barátoknak talán az élénk színű, modern darabok lesznek a kedvencei.

Azonos szín, más stílus

Játssz a formákkal, de tartsd a színeket összhangban! Szemet gyönyörködtető eredményt érhetsz el, akár mérsékeltebb, akár extravagánsabb modelleket választasz. Nem baj, ha minden darab teljesen más formájú!

Azonos stílus, eltérő színek

A fent említett verziónak a fordítottja is ugyanolyan jól működik. Azonos kialakítású, de eltérő színű székeket is választhatsz! Bátran kombináld a kontrasztos és élénk színeket a semlegesebb árnyalatokkal!

Kényelmes fotelek az asztalfőn

Válassz karfával rendelkező székeket és elegáns megjelenésű foteleket az asztalfőre és az asztal végére. Fantasztikusan mutat velük az asztal!