Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
4 000 FtRegisztrációBejelentkezés4 000 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Hogyan kombináld a különböző stílusú székeket?

Nyugodtan kombináld a nagyi retro székeit a modern, kárpitozott darabokkal az asztalnál! Tippjeinkből megtudhatod, hogyan kombináld a székeket úgy, hogy évek múlva is örömmel töltsön el a szín- és formavilág változatossága.

Egyedülálló kombináció

A különböző székek kombinálásával egyedi és játékos összképet teremthetsz, és mindig kedved szerint módosíthatsz a székkavalkádon. Mindenkinek meglesz a kedvenc ülőhelye! A nagyszülők a háttámlás, karfás székeket részesítik előnyben, míg a barátoknak talán az élénk színű, modern darabok lesznek a kedvencei.

Azonos szín, más stílus

Játssz a formákkal, de tartsd a színeket összhangban! Szemet gyönyörködtető eredményt érhetsz el, akár mérsékeltebb, akár extravagánsabb modelleket választasz. Nem baj, ha minden darab teljesen más formájú!

Azonos stílus, eltérő színek

A fent említett verziónak a fordítottja is ugyanolyan jól működik. Azonos kialakítású, de eltérő színű székeket is választhatsz! Bátran kombináld a kontrasztos és élénk színeket a semlegesebb árnyalatokkal!

Kényelmes fotelek az asztalfőn

Válassz karfával rendelkező székeket és elegáns megjelenésű foteleket az asztalfőre és az asztal végére. Fantasztikusan mutat velük az asztal!

Régi és új

Nyugodtan használhatsz fából készült retro darabot is egy ultramodern szék mellett.

Különböző anyagok kombinációja

A különböző anyagok egymást kiegészítve is tökéletesen működnek.
Például bátran kombinálhatod a bársony kárpitozású székeket az egyszerű, fa darabokkal.

További tippek az étkezőhöz: