Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Modern vendégszoba pasztell színekben

Látogass el velünk a népszerű szlovák influencer, Veronika Kril vendégszobájába! A Specialeditionlife Instagram-oldal háziasszonyának szobája modern, színekkel teli belső térré változott át. Inspirálódj Veronika tippjeiből, és keltsd új életre te is otthonod csodaszép kiegészítőkkel!

Veronika, miért a skandináv stílust választottad otthonodba?

„A szüleimmel együtt alakítottuk át az otthoni vendégszobát, ők pedig szeretik az egyszerű bútorokat, a lágy színeket és a természetes anyagokat. Kedvelem a boho vagy a skandináv stílust és a pasztell árnyalatokat, amik elég jól állnak nekem. Így hát összedugtuk a fejünket szüleimmel, és megegyeztünk abban, hogy főleg a skandináv stílusú kiegészítők és bútorok azok, amik megfelelnek az elvárásainknak, és illeszkednek álmaink enteriőrjébe. "

Nézd meg az ELŐTTE-UTÁNA képeket:

Hogyan válassz skandináv stílusú kiegészítőket?

A skandináv belső terekben a lágy és világos színek kulcsszerepet kapnak. Az ok egyszerű: a skandináv országokban hosszú és sötét a tél, ezért jó, ha az otthon világos. Kedveltek a természetben gyakran előforduló színek, mint például a narancs, a sárga, a zöld, a kék vagy a púderrózsaszín.

A színekhez hasonlóan az anyagok terén is válaszd a természeteset és az egyszerűt! Nem lősz mellé, ha gyapjú plédet, juta szőnyeget és pamut párnahuzatokat választasz. A minták pedig legyenek egyszerűbbek.