Bonami-napok: -15% a teljes árú termékekre | Kedvezménykód: BONAMINAPOK15 →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Modern vendégszoba pasztell színekben

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Látogass el velünk a népszerű szlovák influencer, Veronika Kril vendégszobájába! A Specialeditionlife Instagram-oldal háziasszonyának szobája modern, színekkel teli belső térré változott át. Inspirálódj Veronika tippjeiből, és keltsd új életre te is otthonod csodaszép kiegészítőkkel!

Veronika, miért a skandináv stílust választottad otthonodba?

„A szüleimmel együtt alakítottuk át az otthoni vendégszobát, ők pedig szeretik az egyszerű bútorokat, a lágy színeket és a természetes anyagokat. Kedvelem a boho vagy a skandináv stílust és a pasztell árnyalatokat, amik elég jól állnak nekem. Így hát összedugtuk a fejünket szüleimmel, és megegyeztünk abban, hogy főleg a skandináv stílusú kiegészítők és bútorok azok, amik megfelelnek az elvárásainknak, és illeszkednek álmaink enteriőrjébe. "

Az átalakulás előtt

Az átalakítás után

Hogyan válassz skandináv stílusú kiegészítőket?

A skandináv belső terekben a lágy és világos színek kulcsszerepet kapnak. Az ok egyszerű: a skandináv országokban hosszú és sötét a tél, ezért jó, ha az otthon világos. Kedveltek a természetben gyakran előforduló színek, mint például a narancs, a sárga, a zöld, a kék vagy a púderrózsaszín.

A színekhez hasonlóan az anyagok terén is válaszd a természeteset és az egyszerűt! Nem lősz mellé, ha gyapjú plédet, juta szőnyeget és pamut párnahuzatokat választasz. A minták pedig legyenek egyszerűbbek.

Adj egy második esélyt a régi bútoroknak!

Veronika úgy döntött, inkább felújítja a régi beépített szekrényt, mintsem kidobja és újat vásároljon. A fényes szekrényt fehérre festette, és új fa fogantyúkat tett rá, amelyek remekül passzolnak a szoba többi részéhez.

Az átalakulás előtt

Az átalakítás után

Mi az, amin sosem érdemes spórolni?

"Az ágyak és a matracok minőségén semmiképp sem. Az ágy nem csak a hálószobába hangulatát határozza meg, de az egész napunkat is. Hiszen ha jól, vagy épp rosszul alszunk, az az egész napunkra kihat. Ezért szerintem nagyon fontos, hogy ne sajnáljunk egy minőségi ágyba befektetni, mert ezzel az egészségünkbe is befektetünk.

A szoba berendezésekor tudtam, hogy mindenképpen szeretnék egy minőségi franciaágyat, 180x200 cm-es méretben. Tudtam azt is, hogy kárpitozott ágyat szeretnék, lágy tónusú színben és fával kombinálva. És sikerült is ilyet választanom. "