Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Hangulatos nappali lakástextíliákkal

A nappali a lakás központja. Itt mindig nyüzsgés van, és gyakran irodaként, edzőteremként, bárként vagy otthoni kávézóként is funkcionál. Fontos, hogy ne csak praktikus, de hangulatos és kényelmes is legyen.

Legegyszerűbben lakástextíliákkal varázsolhatod újjá a nappalit. Kombináld szabadon a különféle színű és anyagú kényelmes takarókat, stílusos szőnyegeket és párnákat, és teremts egy színes, hangulatos belső teret otthonodban!

A szőnyegek pótolhatatlan szerepet töltenek be otthonainkban. Gyakran úgy tűnik, mintha a szoba nem is lenne teljes egész nélkülük.

Amellett, hogy tökéletesen otthonossá varázsolja a nappalid, a szőnyeg megóv a hideg padlótól, és javítja a szoba akusztikai tulajdonságait.

A legegyszerűbb és legolcsóbb módszer a hangulatos nappali megteremtéséhez az, ha beszerzel egy rakás különféle színű és anyagú párnát.

Ha kipróbálod, ráébredsz, hogy pontosan ez hiányzott a nappalidból.

Van, akinek a függöny már a múlt, mások ma is felfedezik, mennyire stílusos kiegészítőnek számít. Az egyszínű és mintás függönyök is életteliséget visznek a nappaliba.

Válassz a kiegészítőkhöz illő szjnű darabot, ha egységes összképet szeretnél elérni. Ha élénk, feltűnő színű függönyt választasz, azzal pedig igazán feldobhatod a szobát.