Applikációnk megújult | Fedezd fel az előnyeit →
4 000 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Nyár

Miről szól a nyár? Élményekről, amikből egész évben töltekezhetünk. Sajtos-tejfölös lángos és mézédes dinnye a Balaton parton, a szabadság érzése a fesztiválokon, családi piknik a Városligetben - bármit is tervezel, a felejthetetlen kalandokhoz nem árt felszerelkezni!

A Bonaminál grillsütők, kerti bútorok, bőröndök és strand kiegészítők egész sora segít abban, hogy úgy éld meg az idei nyarat, ahogy Te szeretnéd.

Fedezd fel Magyarország legszebb tájait és látnivalóit!

A vakáció közepette hajlamosak vagyunk megfeledkezni Magyarországról, és azokról a látnivalókról, amiket vétek lenne kihagyni a forró nyári időszak alatt. A Balaton természetesen kihagyhatatlan nyári úticél, de mellette élvezd a mesés kilátást a boldogkői várból, barangold be az elvarázsolt cseppkőbarlangokat, kirándulj a Holdvirág-árokban és csodáld meg Egerszalók sódombjait.

Természetesen Budapest is mindig szívesen lát téged. A fröccs, a városligeti csónakázás és az állatkerti vidám pillanatok mind gondoskodnak arról a nyárról, amit megérdemelsz.

Nyári otthon

Színek, levegősség és frisseség. Elemek, amik nem hiányozhatnak egy nyári hangulatú szobából. Itt az idő, hogy beengedd őket az otthonodba! Válassz pasztell színeket, ugyanis a rózsaszín, sárga, türkiz, zöld és narancs minden szobába becsempészi a fényt és az energiát.

Otthonod kedvenc helyeid is inspirálhatják. Szereted a görög konyhát? Helyezz egy kék kockás terítőt az asztalra, tegyél rá néhány fehér és kék tányért és máris olyan érzésed lesz, mintha egy görög étteremben lennél. A spanyol napfényre vagy Portugália hosszú strandjaira vágysz? A megoldás: egy kerti szék a szabadba, egy kancsó sangria és színes minták. Olaszország szerelmese vagy? Élvezd a tészta és a pizza ízét egy gyönyörűen kivilágított teraszon vagy kertben, mintha csak Róma egy eldugott kis utcájában vacsoráznál.

Pihenésre vágyik a lelked és az elméd? Bali már az ajtódon kopogtat. A növény- és állatmintás kiegészítők, valamint a természetes anyagok és színek csodákra képesek. Otthonod máris a kikapcsolódás templomává válik anélkül, hogy több ezer mérföldet kellene utaznod.