Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Rendezd be a teraszt Karup Design bútorokkal!

Lassan elérkezik a jó idő és szeretnél új inspirációkat ahhoz, hogyan rendezd be az erkélyt vagy a teraszt? Válaszd a Karup Design tartós és praktikus bútorait, amelyek hosszú éveken át hűséges társaid lesznek!

Válogatásunkban a hasznos kiegészítők mellett néhány egyszerű tippet is összegyűjtöttünk, amik segítenek eldönteni hogyan alakítsd ki álmaid teraszát vagy erkélyét.

1

Válaszd a minőséget!

A kültéri bútorok egyik legfontosabb tulajdonsága a vízállóság. A Karup Design bútorai prémium minőségű Dralon kárpitozással készültek, amely vízellenálló tulajdonsággal rendelkezik és rendkívül könnyen tisztítható. Nem kell aggódnod, ha esetleg víz vagy narancslé kerülne a bútorra, mert egy száraz ruhával könnyedén letörölheted.

2

Sokoldalú futonok

Válaszd a többfunkciós bútorokat! Például a Sit&Sleep, Niddo vagy Buckle up kültéri futonokat, amelyeket nyugágyként és fotelként is használhatsz. Ha kipróbálod egyszer a hagyományos futonok kényelmét, biztos, hogy nem vágysz másra!

3

Hozd létre szabadtéri nappalidat!

A puha és kényelmes kanapéról a legtöbb embernek a nappali jut az eszébe. De az ülőbútorok kényelmét a kertben sem kell nélkülöznöd. A Karup Design ötletes kialakítású Hippo futonjával egyszerre élvezheted a fotelek praktikusságát és a matracok kényelmét!

Nem találtad meg, amit kerestél? Tekintsd meg további inspirációinkat!