Rocket Baby: Fejlesztő játékok és kiegészítők kicsiknek

Szülőként egyre több és több első kis élményt élünk át gyermekünkkel: az első fürdetést, az első próbálkozást a bilivel, az első fogmosást és még sorolhatnánk. Az olasz Rocket Baby márka célja, hogy ezeket a pillanatokat biztonságossá és örömtelivé tegye. Nézd csak meg a gyönyörű termékeket! Te egy kiskádat, egy zenélő bilit vagy egy aranyos fürdőlepedőt választasz?

Montessori eszközök

A gyerekek már egészen kicsi koruktól kezdve kíváncsi lények. Felfedezik a körülöttük levő világot, a saját képességeiket, és bővítik fantáziavilágukat. Ehhez használhatják a Montessori-típusú interaktív oktatójátékokat és eszközöket, amiknél a fizikai észlelés és a gondolkodás összekapcsolása játssza a főszerepet. Minél több érzékszervet vonnak be a játék során az őket körülvevő világ felfedezésébe, annál jobb.

A Montessori játékok segítik a logikus gondolkodás, a kreativitás, a finommotorika, a figyelem és más készségek fejlesztését. Ezenkívül a gyerekek játék közben órákig elszórakoztathatják magukat.

Termékek

Gyerek sátrak és teepeek

A gyerek sátrak és teepeek varázslatos játszóhelyiséggé alakítják a szobát, ahol a kicsik szívesen töltik majd idejüket. A biztonság és a végtelen szórakozás helyét biztosítják számukra. Egy ilyen sátor nemcsak mutatós kiegészítő, amely elbűvöli gyermeked, hanem egy praktikus darab is. A sátor a játszás mellett pihenéshez vagy a játékok tárolására is használható.

Még több inspiráció