Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Romantikus étkező téglaárnyalatokkal

Finomság és nőiesség. Ezek jellemzik a romantikusan hangolt ebédlőt, amely a téglaárnyalatokat keveri a világos színű fa és a porcelán kiegészítőkkel. Mindezt finom virágmotívumok egészítik ki, melyek egy adag lágyságot hoznak a belső térbe.

Étkező romantikus lelkeknek? Ehhez nyújtunk most inspirációt. Meríts ihletet!

Romantikus étkező

Nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy a finoman nőies étkező ne tűnjön túl csajosnak. Ha nőies elemeket használsz az ebédlőben, azt mindig érzéssel és eleganciával tedd! Merész vörös vagy rózsaszín helyett nyúlj finomabb árnyalatokhoz, amelyek remekül kombinálhatóak a semleges színekkel is. A világos fa asztalnak és székeknek köszönhetően az étkező könnyed és szellős benyomást kelt, ami különösen előnyös a kisebb helyiségekben.

Divatos görbék

A bútorok lekerekített élei nemcsak biztonságosabbak, hanem a közlekedést is megkönnyítik a kisebb terekben. Természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni az esztétikai szempontokat sem - karcsú, puha és letisztult hatást keltenek.

Téglaárnyalatok

A piros szenvedélyes és energikus szín. Azonban ha túlzásba viszed, nagyon agresszív is lehet, ezért inkább használd kiegészítők formájában, például egy szőnyegen, terítőn vagy párnán!

Virágdekor

Figyelj rá, hogy a virágdíszek ne zavarják a szemkontaktust, ezért válassz rövidebb szárú virágokat, és helyezd őket alacsonyabb vázába!

Játék a textúrákkal

Soha ne tévedj olyan klasszikus anyagokkal, mint a porcelán, üveg, pamut és vászon! Koncentrálj a struktúrákra és a mintákra! Ne félj kombinációiktól, a romantikus stílus pont megköveteli őket! Nagyon elbűvölő benyomást kelthet például, ha durvább struktúrákat társítasz textíliákkal, finom virágmetszetekkel, üveg vagy porcelán edényekkel.

Tortához vagy macaronhoz

A különleges desszertek megérdemlik, hogy stílusos tálcán tálald őket. Az üveg fedél megvédi a finomságokat a kiszáradástól...és a falánk ragadozóktól.

További tippek a romantikus étkezőhöz