Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Variálható nappali a New York-i loftok stílusában

A durva szerkezetek, a kisebb tökéletlenségek és a hideg fém kontrasztja teremti meg azt a különleges hangulatot, amit a múlt század eleji régi gyárak esztétikája ihletett. Ha te is rajongsz a loft stílusért, de azt gondolod, hogy csak nagy terekben mutat jól, akkor most megmutatjuk, hogyan csempészheted be kisebb szobákba is ezt az egyedi atmoszférát.

Meríts ihletet tippjeinkből, és alkoss egy variálható belső teret a nagyívű New York-i loftok stílusában!

1

Bízz az egyszerű formákban és anyagokban!

A légiesség és könnyedség jegyében az olyan domináns darabokból, mint például a kanapé vagy az asztal, válassz letisztult formatervezésűt, és legalább részben könnyű anyagból készült modellt. A fenyőfa, a könnyű fémek és az ízlésesen kombinált szerkezetek nagyon jól mutatnak az asztalok, fotelek és lámpák esetében is.

2

Válassz kinyitható kanapét!

A maximális helykihasználás jegyében válassz szabadon variálható bútorokat! A Roots kanapé állítható kerettel és rugalmas matraccal remek megoldás a kisebb szobákba!

Néhány egyszerű mozdulattal átalakíthatod egy másik bútordarabbá, kedved szerint teljes méretű ágyként vagy kényelmesm 'filmnézős' kanapéként is használhatod. Ideális akkor is, ha nálad alszanak a vendégek, és akkor is, ha maratoni Netflix filmnézésre készülsz.

3

Válassz többfunkciós darabokat!

Fotelre, székre és tárolóasztalra is szükséged van? Semmi gond, egyetlen bútordarab beszerzésével megoldhatod mindhárom igényed! Ezt a speciális tárolóasztalt kényelmes ülőhelyként, dohányzóasztalként is használhatod, és hálós szerkezetének köszönhetően tárolóhelynek is ideális! Például a kedvenc pléded is elrejtheted benne.

4

Színesítsd a belső teret!

Dobd fel a belső teret kiegészítőkkel és textíliákkal! Költségkímélő megoldás, ha beszerzel pár párnát, amit bármikor megújíthatsz színes és mintás párnahuzatokkal. Kísérletezz bátran, az ipari stílusba beleférnek az erős, élénk színek! Tartsd be a 60:30:10-es szabályt! 60%-ban alkalmazz egy domináns fő színt, 30%-ban egy vele harmonizáló másodlagos színt, a legélénkebb színt pedig 10%-ban vesd be!

5

Szerezz be ipari stílusú darabokat!

A régi ipari csarnokok esztétikáját nemcsak téglával vagy durván vakolt falakkal viheted be a belső térbe, hanem fém kiegészítőkkel is, például állványokkal és lámpákkal. Válasszd ki a kedvenceid a fekete, színes és patinás darabok közül!

Még több tipp: