Variálható nappali a New York-i loftok stílusában

A durva szerkezetek, a kisebb tökéletlenségek és a hideg fém kontrasztja teremti meg azt a különleges hangulatot, amit a múlt század eleji régi gyárak esztétikája ihletett. Ha te is rajongsz a loft stílusért, de azt gondolod, hogy csak nagy terekben mutat jól, akkor most megmutatjuk, hogyan csempészheted be kisebb szobákba is ezt az egyedi atmoszférát.

Meríts ihletet tippjeinkből, és alkoss egy variálható belső teret a nagyívű New York-i loftok stílusában!

1

Bízz az egyszerű formákban és anyagokban!

A légiesség és könnyedség jegyében az olyan domináns darabokból, mint például a kanapé vagy az asztal, válassz letisztult formatervezésűt, és legalább részben könnyű anyagból készült modellt. A fenyőfa, a könnyű fémek és az ízlésesen kombinált szerkezetek nagyon jól mutatnak az asztalok, fotelek és lámpák esetében is.

2

Válassz kinyitható kanapét!

A maximális helykihasználás jegyében válassz szabadon variálható bútorokat! A Roots kanapé állítható kerettel és rugalmas matraccal remek megoldás a kisebb szobákba!

Néhány egyszerű mozdulattal átalakíthatod egy másik bútordarabbá, kedved szerint teljes méretű ágyként vagy kényelmesm 'filmnézős' kanapéként is használhatod. Ideális akkor is, ha nálad alszanak a vendégek, és akkor is, ha maratoni Netflix filmnézésre készülsz.

Még több tipp: