Rusztikus étkező, akár egy vidéki házban

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Durva szerkezetek, természetes anyagok - ezek a rusztikus étkező legfőbb jellemzői. A zománcozott étkészlet, a kockás vászon abrosz és a mezei virágok egy hatalmas vázában csak tovább fokozzák a vidéki idill érzését, amit akár városi otthonodban is megteremthetsz!

Meríts ihletet, és alkosd meg álmaid rusztikus étkezőjét, ahol egész évben a nyári hónapok hangulatát élheted át!

A vidéki élet ihlette

A fa a rusztikus belső tér szerves része. Ezért az étkező alapja egy jó masszív asztal. Ahhoz azonban, hogy a szoba ne tűnjön túl zsúfoltnak, könnyítsd meg fém elemekkel - például székekkel! Kombináld nyugodtan különböző formákat, hogy egy adag játékosságot is becsempéssz az étkezésekhez! Élénk színű kiegészítőkkel tovább világosíthatod az étkezőt.

Praktikus műbőr

A műbőr kárpitozású székek rusztikus benyomást keltenek. Ráadásul rendkívül egyszerű a karbantartásuk, és a kiömlött italok miatt sem kell aggódnod.

Társ hosszú távra

Nagyon dekoratív, ha az étkezőasztal tömörfa teteje és patinája megjelenik. Négy ember számára egy kerek 120 cm-es, vagy egy téglalap alakú 160x90 cm-es asztal lesz kényelmes.

Egymás mellett

A pad tipikus vidéki bútor, amelynek számos előnye van. Több ember is kényelmesen elfér rajta és könnyen mozgatható.

Akár a nagyinál

A vidéki hangulatot stílusos étkészlettel is erősítheted. A fehér és bézs mellett finom pasztell árnyalatokkal is játszhatsz, és ehhez mindenképpen finom virágmintákat válassz! Ne becsüld alá a kiegészítőket sem! A terített asztalról nem hiányozhatnak az antik hatású és fa nyéllel ellátott evőeszközök. A székekre helyezz puha steppelt párnákat a székekre, és élvezd a kényelmes reggelit!

Villa és kés

A kiváló minőségű krómacél evőeszközök rozsdamentesek és könnyen karbantarthatóak. A gyermekek azonban inkább a fa nyeleket részesítik előnyben.

Még több tipp a rusztikus ebédlőhöz