Bonami-napok: akár 40% kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Stílusos kávé és koktél sarok

Gyakran tapasztalhatjuk, hogy hiába ragaszkodunk egy bizonyos lakberendezési stílushoz, a gyerkőcök érkezésével gyakran alakulnak át a szobák gyerekszobává vagy tárolóvá. Ana, az Ana.in.Mamaland blog írója elárulta nekünk, hogy sikerült felnőtt kuckóvá alakítania lakása egy kis szegletét.

Ana története

"Amikor megvettük a lakást, és elkezdtünk bútorokat vásárolni, azt akartam, hogy minden a lehető legegyszerűbb legyen. Amikor azonban beköltözöl és elnyelnek a hétköznapok, felfedezed a lakás előnyeit és hátrányait is. Nem tudtam, mit kezdjek az étkezőasztal mögötti egyik üres hellyel, és ez zavart. Ha gyerekeid vannak, a lakás gyakran úgy néz ki, mint egy játszótér, ezért úgy döntöttem, hogy egy sarkot kizárólag a felnőttek számára alakítok ki - kávéval és koktéllal.
Az ötlet az volt, hogy egy fiókos szekrényt helyezzek el, aminek egyik felében alkoholos italok és poharak lesznek, a másik felében pedig minden, ami a kedvenc kávénk elkészítéséhez szükséges.

A komód megtalálása nem volt könnyű..

...mivel maximalista vagyok, és mindennek értelme kell, hogy legyen. A konyhánk fehér-tölgy kombináció, az étkezőasztal pedig akácfa. Olyan komódot kerestem, amin ne legyen más árnyalatú fa. A tökéleteset pont a Bonamin találtuk meg, tökéletesen passzol a konyhához, és a méretei kiegészítik azt az üres helyet, ami engem eddig "zavart".

Ami az elhelyezést illeti...

A jobb oldali részen a poharak és alkoholos italok pont úgy vannak elhelyezve, ahogy elképzeltem. A nyitott polc a poháralátéteknek van, amiknek mindig kéznél kell lenniük, míg a bal oldali rész a különböző kávéknak, a kávéfőző szűrőinek és az édesítőszereknek van fenntartva. Két fiók az apróságoknak, például az asztalterítőknek és a szalvétáknak, a legfelső fiók pedig, ami jelenleg a kedvenc részem, a csészéknek van fenntartva.

Tervezd meg saját kis kuckód!

Amennyiben a kávé-koktél sarok nem neked való, hozz létre egy kuckót, ami minden alkalommal örömet okoz majd, amikor használod. Lehet, hogy te inkább olvasnál vagy barkácsolnál. A lehetőségek végtelenek, és a Bonami segít őket megvalósítani.