Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Sütés-főzés játékosan a Lékué konyhai eszközeivel

A Lékué konyhai eszközei a funcionalitást ötvözik a designnal. A márka formabontó ötleteivel kreativitást vihetsz a sütés-főzés perceibe. A termékek főként platinum szilikonból készülnek, amely tartós, tapadásmentes, rugalmas és az egészségre teljesen ártalmatlan anyag. Ezenkívül nagyon könnyen tisztítható és könnyen karbantartható.

Meríts ihletet a spanyol márka kínálatából, és vigyél termékeivel színt és fantáziát a konyhádba!

Fagylalt- és jégkrémformák

Készíts házi fagyit csemetéidnek! Keverd össze a kedvenc szörpöd, joghurtot és gyümölcsöt, és öntsd a formába! A jégkrémformák precíz záródása garantálja, hogy a készülő finomságok ne vegyék át a fagyasztóban lévő többi étel ízét.

Ha nem akarod a konyhapultra kiszóródott jégkockákat szedegetni, akkor válassz szilikon jégkockatartót, amiből könnyű kiszedni a jégkockákat - és még jól is néznek ki!

Főzőedények

Tökéletes buggyantott tojás 3 perc alatt? Igen, a Lékué tojásfőző formájával ez lehetséges. A benne lévő fémháló miatt a tojások sokkal gyorsabban elkészülnek, mint a hagyományos formákban. Takaríts meg te is időt ezzel a praktikus eszközzel!

Használati útmutató:
1) Melegíts vizet egy edényben 90°C - 95°C hőmérsékletűre,
2) Tedd a tojásfőző formát egy pohárba, és törd bele a tojásokat,
3) Zárd össze az öntőformát és tedd az edénybe,
4) 3 perc múlva vedd ki a formát, és kész is a szuperfinom buggyantott tojásod!

Sütőformák

Sütni szívből érdemes. És legalább annyi múlik a megfelelő sütőformán és a lelkesedésen, mint a jó alapanyagokon. Engedd, hogy elcsábítsanak a finom desszertez és édes krémek! A Lékué márka sütőformáival profi cukrászokhoz méltó desszerteket alkothatsz otthon.

A Bonami pitéhez, browniehoz, gofrihoz és egyéb sütikhez való sütőformáival mennyei finomságokkal lepheted meg szeretteid.

Konyhai eszközök

A sós vagy az édes palacsintát szereted jobban? Bárhogy is legyen, ezzel a szettel gyorsabban és egyszerűbben elkészítheted őket!

A két golyóval felszerelt palacsinta készítő szettel tökéletesen homogén tésztát készíthetsz, és a sütés is könnyebb lesz.