Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Frissítsd fel otthonod hangulatát!

A dekorációk fontos szerepet játszanak otthonod kialakításánál. Segítségükkel egyedi hangulatot és egyéniséget kölcsönözhetsz a belső tereknek. Ha megtaláltad a szívedhez legközelebb álló darabokat egy kis helyet is egy bájos sarokká alakíthatsz át.

Meríts ihletet összeállításunkból és válassz olyan semleges vagy természetes színű kiegészítőket, amelyeket bármilyen belső térben használhatsz!

Függő virágcserepek

Amikor már nincs több hely a földön, szerezz be néhány függő virágcserepet! Alig foglalnak helyet, így még több virágot és növényt nevelhetsz otthonodban.

Fa dekorációk

A legnagyobb művész maga az Anyatermészet. A fa meleg és lágy színeivel magával ragadó jelleget kölcsönözhetsz a falaknak. A fából készült kiegészítőkkel otthonod még természetesebb megjelenést kap.

Képek és festmények

Takard el az üres falakat igazi műalkotásokkal! Válassz ízlésednek megfelelően az idei absztrakt képeinkből és alakítsd át az unalmas szobákat igazi művészeti galériává!

Vázák

Tavasszal és nyáron a vágott virágokkal színt és frissességet vihetsz otthonodba. Azonban ezekkel az egyedi tervezésű vázákkal még virágok nélkül is szebbé varázsolhatod a belső tereket.