Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Melegítsd fel otthonod szőnyegekkel és szőrmékkel!

Az esős, hideg napokon olyan jó hazaérni az otthon melegébe. Ehhez jól jön egy kis plusz segítség is. A takarók, párnák és szőnyegek melegséget visznek a szobákba. A ruháinkat és az ágyneműt az évszaknak megfelelően váltogatjuk, miért ne tennék ugyanezt a szőnyegekkel is? Amikor kint hideg van, a szőnyegek melegen tartják a talpad. Mutatjuk, hogyan fűtsd fel velük a tér hangulatát!

Válassz anyag és vastagság szerint!

A vastag szőnyegek általában jobb hőszigetelést biztosítanak, mint a vékonyabb darabok. Természetesen a hőszigetelő képesség az anyagtól is függ. A gyapjúszőnyegek a legmelegebbek, és a zajokat is jól tompítják. Ha a szőnyegnek sáros talpacskáknak és mancsoknak is ellen kell állnia, akkor viszont érdemes egy könnyebben tisztítható, vastagabb pamutszőnyeget választani.

Hosszúszálú szőnyegek

A 25 mm-nél hosszabb szálhosszúságú szőnyegek közé tartozik például a shaggy, amely különleges stílust visz otthonodba szőrös-bolyhos megjelenésével, és a téli estéken hazaérkezve is jól átmelegíti a lábfejed. A hosszúszálú szőnyegek általában nagyon kellemes tapintásúak.

A legjobb helyek a szőnyegeknek

A padlók önmagukban is szépek, de a hideg járólapon vagy padlón járkálni nem egy szívderítő élmény. Tegyél ezért oda szőnyegeket, amerre gyakran járkálsz a lakásban. Jó ötlet például az ágy és a kanapé mellé, az étkezőasztalhoz, a terasz elé és a konyhában a mosogató elé tenni egy-egy darabot. A konyhába válassz könnyen tisztítható, tartós szőnyeget!

Meleg színek a hidegben

A megfelelő színek kiválasztásával jobb lesz az összkép. A földes árnyalatok sokkal melegebb hatást gyakorolnak, mint például a hűsítő fehér. Ha télre melegebb hatást szeretnél elérni, válassz vörös, barna, narancs, zöld vagy okkersárga szőnyeget otthonodba!