Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok

Ügyfélszolgálatunk 09.28-án nem lesz telefonon elérhető. Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a kisokos@bonami.hu email címre. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Ügyfélszolgálatunk 09.28-án nem lesz telefonon elérhető. Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a kisokos@bonami.hu email címre. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Tárolás bohém stílusban

Ha szereted az inspiráló közeget, a természetes anyagokat, a kompromisszumok nélküli lakberendezést és a hangulatos belső teret, akkor valószínűleg nem áll messze tőled a bohém stílus.

De hogyan válasszuk ki a megfelelő és egyben praktikus tárolóhelyeket a hozzád hasonló szabad lelkek számára? Meríts ihletet stílusos fiókos szekrényeink és könyvespolcaink kínálatából!

Jellegzetes elemek és formák

Tulajdonosukhoz hasonlóan a bohém stílusú bútorok nyugodtak és színesek. A természetes anyagok és az érdekes textúrák hatalmas szerepet töltenek be és minden érzékszervre képesek hatni.

A komódok és szekrények ajtaját hagyományosan pamutkötélből, rattanból vagy egy színes fa mozaikból készítik. A szekrények gyakran megemelt lábakkal rendelkeznek, így még a nehezebb darabok is könnyednek tűnnek.

Anyagok

A bohém bútoroknál első a természetesség. A tökéletes és egyedi fa hatalmas szerepet tölt be megannyi egyenetlenségével és "tökéletlenségével", ami fontos (sőt, kívánatos) része a természetes anyagoknak.

A tömör fával ellentétben az aranyozott, réz vagy más fém elemek is kiválóan működnek együtt, általában a szekrények lábán vagy a fiókok fogantyúján szoktak megjelenni.

Színek

A semleges fehér, bézs és krémszínű árnyalatok kiváló alapot szolgáltatnak a bohém belső terekhez, különösen akkor, ha nem szeretnénk sokat kísérletezni.

Ha igazán domináns darabot szeretnél vásárolni, akkor a "teltebb" árnyalatokkal sem tudsz hibázni, így nyugodtan körülnézhetsz a terrakotta, olíva, smaragd vagy mustár színek között is.

Kiegészítők

Az eredeti dekorációk, kiegészítők és növények szintén fontos részei a bohém stílusnak. Ne felejtsd kijelölni erre a feladatra a könyvszekrény egyik polcát és helyezz el stílusos szobrocskákat, virágcserepeket, kedvenc festményedet vagy egy egyedi gyertyatartót rajta! Ezekkel az apróságokkal hamar meg tudod teremteni az ideális hangulatot.

Tekintsd meg a komódok és ruhásszekrények kategóriát