Tárolás bohém stílusban

Ha szereted az inspiráló közeget, a természetes anyagokat, a kompromisszumok nélküli lakberendezést és a hangulatos belső teret, akkor valószínűleg nem áll messze tőled a bohém stílus.

De hogyan válasszuk ki a megfelelő és egyben praktikus tárolóhelyeket a hozzád hasonló szabad lelkek számára? Meríts ihletet stílusos fiókos szekrényeink és könyvespolcaink kínálatából!

Jellegzetes elemek és formák

Tulajdonosukhoz hasonlóan a bohém stílusú bútorok nyugodtak és színesek. A természetes anyagok és az érdekes textúrák hatalmas szerepet töltenek be és minden érzékszervre képesek hatni.

A komódok és szekrények ajtaját hagyományosan pamutkötélből, rattanból vagy egy színes fa mozaikból készítik. A szekrények gyakran megemelt lábakkal rendelkeznek, így még a nehezebb darabok is könnyednek tűnnek.

Anyagok

A bohém bútoroknál első a természetesség. A tökéletes és egyedi fa hatalmas szerepet tölt be megannyi egyenetlenségével és "tökéletlenségével", ami fontos (sőt, kívánatos) része a természetes anyagoknak.

A tömör fával ellentétben az aranyozott, réz vagy más fém elemek is kiválóan működnek együtt, általában a szekrények lábán vagy a fiókok fogantyúján szoktak megjelenni.

Tekintsd meg a komódok és ruhásszekrények kategóriát