Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Tavaszi étkező - hogyan teríts meg stílusosan a húsvéti reggelihez?

A húsvét jó alkalom arra, hogy néhány nyugodt napra megálljunk és töltekezzünk. Ez az ünnep az újjászületés, a frissesség szimbóluma is ... Ehhez világos és üde megjelenésű díszek illenek a leginkább. Hisz a hosszú tél után a természet is életre kel!

Persze túlzásokba sem kell esni. A friss virágok, a természeti motívumok és asztali dekorok legyenek egyediek, de ne túl harsányak!

Ola Nadolny lakberendező és kerámiaművész mesél nekünk arról, hogy ő hogyan fogadja a tavaszt otthonában. Inspirálódj a gyönyörű képekből és tippekből!

A szemünkkel is eszünk!

Az étkezőmbe egy dinamikus, kontrasztos terítőt választottam kobaltkék mintákkal, ehhez pedig minimalista edényeket tettem ki. Mindezt semleges színű, vászonszövet szalvétákkal és kerek papíralátétekkel egészítettem ki. Amikor az egyik elem nagyon különleges - mint ebben az esetben a terítő -, akkor vigyáznunk kell, hogy a többi kiegészítő visszafogottabb legyen, különben túl kaotikus lesz az összkép.

Tavaszi fellángolás

A tavaszi asztal is megérdemli a különleges fényeket. Gyertyák? Miért is ne? Itt üdítő türkizkék színűeket használtam. Ezenkívül feltettem egy asztali lámpát is. A lámpa napos színe és érdekes formája tökéletes kontrasztban áll az abrosszal, ami nagyon érdekes összképet eredményez.

Finom részletek

Az egész kompozíciót jól kiegészítik a virágok és szárított ágak világos árnyalatai. Mindez szuperül harmonizál a merész terítővel. Az egészet az elegáns arany evőeszközök koronázzák meg, amelyek ékszerként ragyognak ezen a tavaszias asztalon.

Vendégeket vársz?

Erre az esetre tökéletes választás egy nagy retro stílusú limonádésedény. Emelvényre helyezve nemcsak gyönyörű dekoráció, hanem rendkívül praktikus is.

Egy pillanatnyi lélegzetvétel

A pihenésnek is add meg a módját! Hangold tavasziasra a kanapét is! Egy könyv vagy egy újság, egy finom kávé, egy könnyű takaró, virágmotívumokkal díszített párnák, és garantált a feltöltődés.

Ola további lakberendezési ötletei