Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Tavaszi étkező - hogyan teríts meg stílusosan a húsvéti reggelihez?

A húsvét jó alkalom arra, hogy néhány nyugodt napra megálljunk és töltekezzünk. Ez az ünnep az újjászületés, a frissesség szimbóluma is ... Ehhez világos és üde megjelenésű díszek illenek a leginkább. Hisz a hosszú tél után a természet is életre kel!

Persze túlzásokba sem kell esni. A friss virágok, a természeti motívumok és asztali dekorok legyenek egyediek, de ne túl harsányak!

Ola Nadolny lakberendező és kerámiaművész mesél nekünk arról, hogy ő hogyan fogadja a tavaszt otthonában. Inspirálódj a gyönyörű képekből és tippekből!

Húsvéti asztal

Az étkezőmbe egy dinamikus, kontrasztos terítőt választottam kobaltkék mintákkal, ehhez pedig minimalista edényeket tettem ki. Mindezt semleges színű, vászonszövet szalvétákkal. és kerek papíralátétekkel egészítettem ki. Amikor az egyik elem nagyon különleges - mint ebben az esetben a terítő -, akkor vigyáznunk kell, hogy a többi kiegészítő visszafogottabb legyen, különben túl kaotikus lesz az összkép.

Ne becsüld le a világítás jelentőségét! Tettem az asztalra szép egy lámpát, ami színével és érdekes formájával felpezsdítette a húsvéti asztal hangulatát.

Tavaszi dekoráció

Az egész kompozíciót jól kiegészítik a virágok és szárított ágak világos árnyalatai. Mindez szuperül harmonizál a merész terítővel. Az egészet az elegáns arany evőeszközök koronázzák meg, amelyek ékszerként ragyognak ezen a tavaszias asztalon.

Erre az esetre tökéletes választás egy nagy retro stílusú limonádésedény. Emelvényre helyezve nemcsak gyönyörű dekoráció, hanem rendkívül praktikus is.

Egy pillanatnyi lélegzetvétel

A pihenésnek is add meg a módját! Hangold tavasziasra a kanapét is! Egy könyv vagy egy újság, egy finom kávé, egy könnyű takaró, virágmotívumokkal díszített párnák, és garantált a feltöltődés.