Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Új gyerekszoba karácsonyi ajándékba

Szeretnél idén valami igazán szépet és praktikusat adni a gyerekeknek, ami biztosan nem fog néhány nap múlva a sarokban landolni? Lepd meg őket egy vadonatúj szobával! Így könnyedén összekötheted a kellemeset a hasznossal, és nem kell feltétlenül annyival többet költeni a felújításra. Elég, ha a szoba kulcsfontosságú elemeire koncentrálsz, és pikk-pakk kész az álom kuckó!

Kiságy

A minőségi ágy biztosítja a békés és zavartalan alvást a kicsiknek. Lehet, hogy gyermeked ezt még nem értékeli annyira, de a játékos kialakítású, például házikó, autó formájú, vagy csúszdával ellátott ágyakkal biztosan sikert fog aratni a Mikulás.

Asztal

Gyermeked korán megy iskolába vagy sok időt tölt rajzolással? Mindkét esetben szükség van egy jó minőségű asztalra, ami a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja a szorgos munka közben. Érdemes körbenézni az állítható munkalappal rendelkező asztalok között, ugyanis ezek az évek során együtt nőnek a gyerkőccel és hosszú éveken át kitartanak mellette. Ezenkívül a megfelelő testtartás biztosítása érdekében 35 ° -os szögbe dönthető.

Tároló dobozok

A rendetlenséget gyakran az okozza, hogy nincs helye a játékoknak, ezért végül a padlón végzik. Jó megoldás lehet, ha több dobozt is veszel és különböző kategóriába sorolod őket. Az egyikbe legót tesznek, a másik babákat rejt, a harmadik pedig a plüssállatok otthona lesz. A gyermek így megtanulja a rendet, ráadásul a dobozok aranyos formáját is szeretni fogja.

Textíliák kicsiknek

El sem hinnéd, hogy egy új lepedő, párna vagy szőnyeg mennyire meg tudja változtatni a szobát! A vastagabb szőnyegek csökkentik a zajt és tompítják az esést, ráadásul tapintásra is kellemesek. Válassz egy szép ágyneműt gyerkőcöd kedvenc mintájával vagy fektess be egy minimalista, minőségi pamutból vagy lenvászonból készült ágyneműbe, amit még az egyetemre is szívesen visz majd magával.

Dekoráció a legkisebbeknek

Ha szeretnéd, hogy a szoba gyermeked ízléséd tükrözze, azonban nem szeretnél új bútorokat vásárolni, akkor a megoldás a díszítésben rejlik. A képek és falmatricák költséghatékony módon lehelnek új életet a belső térbe.

Játékok

Nem is lenne teljes a szoba felújítása, ha nem várakozna legalább egy új játék kalandra készen. A fajátékok remekül fejlesztik a gyerekek motoros készségeit, ráadásul egységessé és hangulatossá teszik a szobát.

Még nem találtad meg az igazit? Sebaj! Még rengeteg gyermekeknek szóló ajándék vár rád.