Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Újdonságaink a hatékony és nyugodt home office-hoz

Van az otthonodban olyan hely, ahol zavartalanul dolgozhatsz? Egész nap a kanapén görnyedni egy laptoppal az öledben nem éppen az ideális megoldás. Az étkezőasztalnál pedig a munka helyett a hűtőszekrény tartalmára fogsz koncentrálni.

Meríts ihletet újdonságainkból, és hozz létre egy olyan home office-t, amely pozitív hatással lesz a munkádra, a hangulatodra és az egészségedre is!

A megfelelő szék fél siker!

Ahhoz, hogy jól érezd magad a home office-ban, három alapvető dologra van szükséged: kényelemre, praktikumra és nyugalomra. Az irodai szék vásárlásakor ne felejtsd el az esztétikai szempontokat sem, hisz hosszú távra választasz.

Ezek az eredeti és divatos tervezésű új darabok jól mutatnak majd az otthonodban, ugyanakkor megfelelő kényelmet és funkcionalitást is nyújtanak.

Na és az íróasztal?

Egy íróasztal sokkal kellemesebbé teheti a munkanapot, de sokat is ronthat az eredményességeden. Attól függ, mennyire körültekintően választasz. Mindenképp vedd figyelembe asztal méretét!

Vegyél sorra fejben mindent, amire szükséged lesz a munkához! Legyen elég hely a laptopnak vagy monitornak, egy lámpának, jegyzeteknek és más fontos segédeszközöknek is!

Egy ragyogó munkanaphoz

Sokan beszerzik a szükséges bútorokat és kiegészítőket, de a munkaterület megfelelő megvilágításáról elfeledkeznek.

Vess egy pillantást a Leitmotiv új asztali és állólámpáira, amelyek szó szerint más megvilágításba helyezik a munkát!

Rendszerezd a területet!

A káosz biztos nem segít a munkában! Törekedj a minimalizmusra, és biztosíts elegendő tárhelyet ahhoz, hogy mindennek meglegyen a maga helye! Iktasd ki a rendetlenséget, és meglátod, a teljesítményed is javulni fog.

Meríts ihletet a Leitz újdonságaiból, és szerezz be tárolókat, szervezőket és más irodaszereket!