Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

HeyJulie: Finom karácsonyi falatok bekuckózáshoz

A kedvenc dolgom a karácsonyban maga a készülődés. Ami sokaknak stresszforrást jelent, nekem a legszebb rész. Elég időt adok magamnak minden elintéznivalóra, így az ünnepi szezon szépségeit is tudom élvezni. Elengedtem, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Sőt, a legemlékezetesebb karácsonyi emlékeim olyan dolgokhoz kötődnek, amikor valami nem úgy sikerült, ahogy elterveztük.

Finom falatokkal, puha takarók és párnák közé bújva, élvezd Te is az ünnepet, pontosan úgy, ahogy éppen sikerül!

Három nagyon egyszerű, jól variálható és mindenféle diétának megfeleltethető ünnepi finomságot hoztam nektek.

Egészséges bonbon

A három összetevős egészséges bonbon összetevői: mogyoróvaj, juharszirup és kókuszliszt vagy zabliszt. Ezeket jól össze kell keverni, közben kóstolgatni és ízlés szerint tálalni, vagy akár megajándékozni vele valakit egy szép üvegben.

Vega ‘pigs in blanket’

A klasszikus brit ünnepi étel, a ‘pigs in blanket’ vegán vagy vegetáriánus verziója. Mindössze készen kapható leveles tészta, vegán virsli/kolbászka és ízlés szerint szósz, sajt/vegán sajt, fűszer kell hozzá, ahogy ti szeretitek!

Sült édesburgonya

A harmadik a legszebb, legszínesebb finomság, ami nem más, mint sült édesburgonya szeletek megkenve krémsajttal, majd körtével, dióval és gránátalmával megpakolva. Ez is abszolút személyre szabható, nem baj, ha nem követitek pontosan a receptet!

Időzítés

A hosszadalmas ‘to do’ listára próbálj inkább úgy tekinteni, hogy ha időben elkezded, élvezni is fogod tudni. És nem baj, ha a meghitt karácsonyi hangulat már a pár napos ünnep előtt is beköltözik az életedbe, hiszen sosem tudhatjuk, hogy a terveink úgy alakulnak-e majd, ahogy szeretnénk. De azt megtanulhatjuk, hogy élvezzük azt, ahogy mégis alakul, és hálásak legyünk azért, amink van. ❤︎