Fedezd fel legújabb ágyneműinket!

Szeretnéd minden reggel kipihenten és energikusan indítani a reggelt? Akkor a matrac mellett a megfelelő ágynemű kiválasztására is nagy hangsúlyt kell fektetned. Ismerd meg a Le Bonom, a HIP és a Good Morning márkákat, amik egyszerűségükkel és kiváló anyagaikkal hamar le fognak venni a lábadról!

100% pamutból készült ágynemű

Ismerd meg a Le Bonom márka 100% pamutból készült ágyneműjét, ami légáteresztő képességéről és kivételes puhaságáról ismert. A 100% kőmosott pamut már kicsomagoláskor rendkívül puha, így nem kell megvárni a többszöri mosást a tökéletes eredményért. Az előmosásnak köszönhetően a zsugorodás veszélye is kiküszöbölhető.

A praktikum mellett gyönyörű kinézete sem elhanyagolható, ami eleganciát kölcsönöz a hálószobának. Az ágynemű cseh méretek alapján készült, ennek köszönhető 220 cm-es a hossza.

Földes és pasztell árnyalatok

Két gyönyörű Le Bonom ágynemű kollekció közül válogathatsz. A kőmosott pamut darabok földes, míg a sima pamut pasztell árnyalatokat kínál, ebből az éjfélkék és a mustársárga darabok a kivételek.

A színek úgy lettek kialakítva, hogy könnyen kombinálhatóak legyenek egymással. Hagyd magad elcsábítani, felejtsd el az egyhangúságot és vigyél játékosságot a hálószobába!

HIP és Good Morning ágyneműk

Ezek a márkák az ágyneműgyártás során a minimalista megjelenésre és a kiváló minőségű anyagokra támaszkodnak. 100% ranforce-pamutból, szatén pamutból és pamutdzsörzéből készülnek.

A pamut ágynemű fő előnyei közé tartozik az állóképesség, a légáteresztés, a felesleges nedvesség felszívódása és a hőszabályozási képességek. Míg nyáron kellemesen hűsít, télen megbízhatóan melegít, így az év bármely szakaszában gondoskodik arról, hogy kipihenten ébredj.

Fedezd fel a Le Bonom összes termékét!