Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Vendégségben a Bonami: Csodás tálalás Cselényi Eszter divattervezőnél

Ha szereted a régi idők hangulatát és a virágözöntől illatozó tereket, akkor neked is tetszeni fog Cselényi Eszter divattervező napfényben úszó lakása, és a csodásan megterített asztal, amivel várt bennünket! Eszter a Celeni divatmárka megálmodója, és ahogy kollekcióinak darabjain, úgy otthonában is visszaköszön a kosztümös filmek világa.

Eszter szereti a keleti konyha ételeit, a Buddha-tálakat, a krémleveseket, és imád a tálalással is játszani. Otthona a mennyei lakomák mellett a munkának és a kikapcsolódásnak is ideális teret ad. Gyere, fedezd fel Eszter lakását, és meríts inspirációt az általa összeválogatott lakberendezési cikkekből!

Virágözön az asztalnál (is)

“Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy ilyen napfényben úszó lakásban élhetek és alkothatok. Ezekben az itthon maradós időkben jó elővenni a távoli helyekről hozott illatokat, fűszereket, teákat, felnézni egy-egy kedves festményre, ami mind felidézi az utazásokat. Nálunk szinte mindig van virág itthon, és azt hiszem, hogy ez pozitív érzést ad az embernek, legyen bármilyen évszak is. Éppen ezért vázákból sosem elég!”

Fotók: Darabos György

Egészséges torták
és Buddha-tálak

“Számomra a főzés egy mindennapos dolog, ami egyébként a cukorbetegségem miatt egy szükséges hobbivá is vált. Ugyanakkor meglátom a szépséget minden ételben. Imádom a színeket, a keleti konyha különleges ételeit, a krémleveseket, a gyümölcstortákat és a Buddha-tálat. Ez utóbbi mély tálkában tálalt színes és változatos hozzávalók kreatív egyvelege.

Gyertyák

“Figyelek arra, hogy minden étkezésnél legyen szépen terített asztal, és semmi ne kerüljön ki az asztalra eredeti csomagolásban, még akkor sem, ha csak egy gyors reggeliről van szó. Gyertyát is nagyon szeretek gyújtani, nagyon jó hangulatot teremtenek. Az ünnepek, baráti összejövetelek csodás alkalmak arra, hogy még jobban kiélhessem a szép tálalás iránti szenvedélyem.

Régi-új trend: A bársony

“Egy kiadós vacsora után jól esik egy kis pihenés ebben a zöld fotelben, amiben a bársony iránti szeretetem és egy modern, kényelmes darab iránti vágyam teljesült. A bársonyhoz mindig is vonzódtam, és szerencsémre pár éve visszajött a divatba. A divat és a bútorok trendjei mindig kéz a kézben járnak, sőt a trendfigyelő cégek kiadványaiban sokszor egyszerre látjuk, mi fog történni ebben a két világban.”