Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Vendégségben a Bonami: Dallos Bogi otthonában jártunk

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Dallos Bogi és férje, Puskás Peti a belváros szívéből költöztek budapesti zöldövezetbe, egy gyönyörű házba, amit körbevesz a természet. A mindig mosolygós énekesnő látogatóba hívott bennünket újdonsült otthonába, ahol körbe is vezetett minket.

Tarts velünk és járd be te is Bogiék otthonát, aminek minden szegletéből a letisztultság és a természet szeretete köszön vissza!

Nézz körül Bogi otthonában!

Középpontban: A nappali

Bogi legkedvesebb helyisége a nappali, ahol férjével filmeznek, olvasnak, illetve vendégeket fogadnak. A szoba főszereplője nem meglepő módon a kanapé, amin akár egy nagyobb társaság is kényelmesen elférhet.

“Rengeteget keresgéltünk, végül a Bonamin találtunk rá azokra a bútorokra, amik a leginkább illeszkednek ahhoz az ízlésvilághoz, amilyennek elképzeltük a házunkat. Nagyon szeretem ennek a kanapénak az anyagát, a kordbársony ugyanis igen mutatós. Ráadásul szépen harmonizál a szőnyeggel és a zöld vendégváró fotelekkel is.”

Egy hely, ami inspirál: A zeneszoba

Az emeleten található egy szinte második nappaliként emlegetett zeneszoba, ahol a dalok születnek. A szobát körbeveszi a természet, ami Bogiékat csak még inkább inspirálja az alkotásra. Szívesen hívnak át zenésztársakat alkotni, ötletelgetni, sőt, stúdiónak is be tudják rendezni a szobát. Ebben a helyiségben a kényelmes, mézsárga kanapé és a Cazar műbőrfotel dominál. A modern stílusú ülőbútorok jól mutatnak a bakelit lemezjátszó mellett, ami még inkább bizonyítja, hogy a hagyományos és modern elemek remekül kiegészítik egymást.

Egyedi darabok

“A Frida Kahlo-s gurulós puffnak nagyon megtetszett a színvilága, illetve praktikusnak találtam a tárolóhelyét. Aztán ebbe a Cazar fotelbe szerettem bele. Nagyon tetszett, hogy az anyaga műbőr, mert állatvédelmi-elvi okokból nem szerettünk volna bőr bútort, illetve a formája is nagyon meggyőzött.”

Egy csipetnyi nyugalom: Az erkély

Bár a kert még nincs teljesen kész, Bogi és Peti nem várt sokat a fenti terasz berendezésével, ami többek között szeretett növényeik otthona is.

“A Bonamiról rendeltük ezt a kinti terasz szettet, illetve a szőnyegeket. A kis madárkát még a régi lakásunkból hoztuk át. Nyáron itt indítottuk a reggeleket: fantasztikus érzés, amikor felébred az ember, elkészíti a kávéját, kiül ide és beszélget, olvasgat. Erre ez egy tökéletes helyszín.”