Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Vendégségben a Bonami: Modern házikó a természet lágy ölén

A nyári szezonban a kert egy forgalmas menedék, ahol megtaláljuk a vágyott békét és az édes pihenést. Sonia Skoncová szlovák műsorvezető, aki újonnan épített, stílusos házikójában élvezi a forró, napsütéses napokat, ugyanígy gondolkodik.

A Bonami a Karup Design céggel együtt munkához látott, és termékeikkel ezt a gyönyörű teret és a környező területet egy olyan hellyé alakították át, ami tele van örömmel, élményekkel és kényelemmel a legkedvesebbek társaságában.

Stílusos design a természet ölelésében

Sona nyaralója gyönyörű és békés környezetben, egy kis üdülővárosban található. Ez a szellős nyári faház a hagyományos rusztikus rönkházak minimalista alternatívája. Kialakítása az egyszerűség, a természetes elemek és a modern stílus kombinációja.

A teljes telekterület egy tágas kertrészre oszlik, a többi rész pedig egy modern, egyszintes bungaló stílusú faház. Közvetlenül a bejárati teraszon egy kényelmes, Karup Design által készített összecsukható szék invitál téged a karjaiba.

Beltér a fa jegyében

A ház belseje egy nagy szobából áll, konyhával és nappalival. Mindkettő alapvető ülőhelyekkel és konyhai felszereléssel van felszerelve. A belsőépítészeti elemek, dekorációk és bútorok többnyire természetes anyagokból készült semleges tónusúak.

Ezek közül itt különösen a fenyő, a tölgy és a bükkfa dominál, amelyből a dohányzóasztal és a kisebb tárolóasztal is készült. Ráadásul a fából készült anyag tartós tulajdonságaival tökéletesen illeszkedik a gyönyörű természet ölén fekvő házikóba.

Ismerd meg a Karup Designt!

A Karup Design dán márka a Távol-Keletről keresett inspirációt termékeihez. Nem véletlen tehát, ha futonjaik és matracaik kialakítása feltűnően emlékeztet a japán stílusra. Ugyanakkor kanapéik, de komódjaik és asztalkáik is skandináv elemeket ötvöznek.

Ezért büszkék természetes anyagaikra, kiváló minőségű kivitelezésükre, egyszerű vonalvezetésükre és helytakarékos kialakításukra.

Ezenkívül a székekhez, ágyakhoz vagy fogasokhoz használt fa fenntartható módon kezelt erdőkből származik. Termelésük ezért környezetbarát, és támogatja a fákat gondozó erdészeket.
Együtt építettünk egy olyan helyet, ami segít élvezni az élet egyszerű örömeit. A Karup Design bútorok praktikusságuk és letisztult formatervezésük miatt népszerűek. A teraszon kellemes pihenőhelyet teremtettünk, ami ideális egy kedvenc könyv olvasásához vagy egy finom kávé elfogyasztásához.

Még több inspiráció