Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Egy nyaraló, ahol a nyár 365 napig tart!

Egy belsőépítész és blogger Mia Krpina bérelt házában jártunk, amely a Vransko-tó közelében található. A házat olyan nyaralónak tervezték, ami lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a kül- és beltéri részeket egyaránt élvezhessék. Az elképzelés az volt, hogy egy szellős teret hozzanak létre, ami a kerthez kapcsolódik. Mia körbevezetett minket a helyszínen, és megosztott velünk néhány tippet és trükköt.

Az alaprajzot úgy terveztem, hogy a lehető legnyitottabb és legegyszerűbb legyen, felesleges falak nélkül, sok üvegfallal, hogy fényt és gyönyörű kilátást biztosítson a természetre a belső térben. Az általam használt világos színárnyalatok is hozzájárulnak a légiességhez.
A természet leggyakoribb színei, mint a zöld, kék vagy barna, fehérrel kombinálva tökéletes választás, ha friss és "napsütötte" teret szeretnél. A beltérben használt természetes anyagok, mint a fa, a kő, a juta, a vászon vagy a rattan semleges színeiknek és vonzó textúrájuknak köszönhetően nyugtató hatást gyakorolnak, a növények hozzáadása pedig kiemeli őket, különösen egy belső térben.
Egy jó nagy adag eleganciát vittem a házba az aranyszínű részletek használatával. Szeretem óvatosan használni őket - ha túlzásba viszed, túlságosan csillogóvá teheted a teret. A fa és a márvány egy csipetnyi arannyal az egyik olyan kombináció, amivel aligha lehet hibázni.
Szeretem a szokatlan mintákat is, ezért a vendégmosdónál is ezeket használtam. Ha a hagyományos fürdőszobai falak helyett egy kicsit más felületet szeretnél a fürdőszobában, játszhatsz a festékkel és ecsettel is, vagy használhatsz vízálló tapétákat.
A kertet úgy terveztem, hogy a medence a ház közepén legyen, és minden szobából látható legyen. Mégis, a kert legkülönlegesebb része a betontömbökből készült DIY kültéri ülőbútor a kandalló beépítésével. A férjemmel magunk építettük, és a folyamatot az instagram profilomon is követheted. Remek megoldás, ha van elég helyed, mivel álló helyzetben van. Egy ilyen felállítás "örökké" tart és a karbantartása is nagyon egyszerű.Az így kapott megjelenés modern, minimalista és egyedi , emellett nem hiszem, hogy más szett ilyen jól illene ide. Ha már berendezted, nincs más dolgod, mint kiválasztani a tökéletes párnákat a maximális kényelem érdekében, meggyújtani a tüzet és élvezni remekművedet.

Még több inspiráció