Fürdőszobai termékek akár 15% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Mid Season Sale | Vásárolj akár 30%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

8 tipp a karácsonyi fényekhez

Lenyűgöznek a lakberendezési magazinok lapjain látható, profin berendezett belső terek, ám otthon valahogy nem igazán sikerül eltalálni az ideális karácsonyi dekorációt?

Ahhoz, hogy csodás legyen a végeredmény, nem kell mindennek tökéletesnek lennie! Megmutatjuk, hogyan teremthetsz akár kicsit káoszosabb belső térben is karácsonyi fénydekorációval olyan hangulatos ünnepi légkört, amire mindig is vágytál.

Ideális tárolás

Ha nem szeretsz sokat harcolni az összegabalyodott zsinórokkal, de mégis szeretnél hangulatos karácsonyi világítást, akkor tedd a fényfüzéreket egy stílusos vázába vagy üvegbe.

A színes üveg is hozzájárul a különleges hatás megteremtéséhez. Az üvegbe karácsonyi díszeket, vagy akár fenyőfa tobozokat is tehetsz, hogy még hangulatosabbá varázsolt a karácsonyt.

DIY világító adventi naptár

A csipeszes fényfüzérekkel könnyedén létrehozhatsz egy adventi naptárt a gyerekeknek (vagy magadnak). Vágj ki aranyos formákat egy színes kartonpapírból, majd számozd meg őket és írj a hátlapjukra egy ötletes üzenetet.

Ha nagyon kreatívnak érzed magad használj 24 kisebb borítékot és rejts el mindegyikben egy kisebb ajándékot.♥

Tökéletes elhelyezés

Ha nincs elég fény a szobában, tedd a világítást az ablakkal szembe vagy a tükör elé. A fényvisszaverő felületeknek köszönhetően sokkal nagyobb fényt varázsolhatsz a helyiségbe.

Fényes hangulat az étkezésekhez

A hétköznapoknak is ünnepi hangulatot adhatsz egy finom, gyertyafényes vacsorával. Válassz olyan fénydekorációt az asztalra, amit nem csúnyít el egy vastagabb kábel vagy foglalat.

Függő fénydekorációk

Egyedi hangulatot teremthetsz függő lámpásokkal, amelyekbe gyertyát vagy fényláncot is tehetsz. Függeszd fel őket az étkezőasztal fölé, vagy
a függőlámpák mellé.

A sötét sarkok megvilágítása

Változtasd meg a belső tér arculatát, vigyél fényt új helyekre is! Világítsd meg a sötétebb sarkokat, a polcokat, és tegyél fényfüzért akár a tévé mögé is.

Új megvilágításban láthatod így otthonod, és különleges
hangulatban töltheted el a karácsonyt.

Gyertyafény

Egyetlen villanykörte sem képes pótolni a gyertyafény lágy fényét. Válassz egymással jól kombinálható gyertyatartókat, és teremts velük különleges hangulatot a szobákban.

Karácsonyi örökzöld: Csillagok minden színben és méretben

Nem akarsz sok időt szánni a dekorációra, ám vágysz az ünnepi hangulatra? Vess be egy jól bevált megoldást!

Válaszd ki azt a csillag alakú fénydekorációt, amelyik a legjobban illik otthonodba. Vannak hagyományos, kartonból készült darabok, de minimalista, drótszerűen megformált csillagot is választhatsz.