Nappali akár 25% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Applikációnk megújult | Fedezd fel az előnyeit →
4 000 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Téli ágyneműhuzat? A mikroplüss és a flanel felmelegít!

Ágyunk egész évben a pihenés és feltöltődés helye, a hideg téli estéken azonban még jobban vágyunk belehuppanni. A meleg paplan, a sok párna, a szőrös takarók és szőrmék igazi bekuckózós élményt adnak.

Meríts inspirációt tippjeinkből, és készítsd fel az ágyadat a télre!

Válassz stílusos ágyneműhuzatot!

Az év leghidegebb időszakában sem kell lemondanod a szürke és a fehér árnyalatok tisztaságáról. Bár hűsítőnek tűnnek, jó alapot nyújtanak a karácsonyi ágyneműhuzatokhoz bordóval, zölddel vagy barna színekkel kombinálva.

Kombináld a párnahuzatokat!

Bársony, vastagabb kordbársony és ami a legfontosabb - szőrös plédek és szőrme minden mennyiségben! Ez a téli hálószoba biztos receptje. A szőrös párnákhoz olyan jó odabújni! Ne félj a különböző textúrák kombinálásától, csak arra figyelj, hogy a színek passzoljanak egymáshoz!

Válassz kötött takarót!

A kötött textíliák szezonja abszolút télen van. És ne csak a pulóvereidre gondolj! Egy meleg, kötött takaró, kellemes színben és mintával a hálószoba ékköve lehet! És olyan jól felmelegít, hogy a legvadabb mínuszok sem számítanak!

Aludj tollpaplanban!

A télnek esélye sem lesz, ha felfegyverkezel egy szuper takaróval. Figyelj a szálsűrűségre! A legmelegebb darabok általában 400 g/m² sűrűséggel büszkélkedhetnek. Egy valódi tollal töltött paplannal nem nyúlsz mellé, de a gyapjúból készült darabok is csodásak. Ha allergiás vagy, érdemes a mesterséges szálakból készültek közül válogatni.

Melegedj át flanellel!

Miben jó aludni télen, amikor kint fagypont alatt van a hőmérséklet? A flanel ágyneműhuzat remek választás. Arra figyelj, hogy a választott darab sűrűsége legalább 160 g/m² legyen. A mikroplüss is remek választás, mert a hosszú szálai nagyon kellemes, melegséges tapintásúak.

Jöhet a szőrme is!

A tél ökölszabálya, hogy minél több réteg, annál jobb! Jó, ha mindig kéznél van néhány vastag takaró és kockás pléd, és persze szőrme is jöhet! A juhszőrme nem csak takarónak, de szőnyegnek is ideális, így a talpad sem fog fázni télen.