15% kedvezmény a FEBRUAR15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Hagyomány egy kicsit másképp: Modern és kreatív Mikulás ajándékok gyerekeknek

Stefkovics Nóra
Stefkovics Nóra
Bonami Blogger

Hamarosan jön a Milukás, és gyerkőcöd már izgatottan várja? Idén még különlegesebbé teheted számára az ünnepet egy tartalmas, kreatív kis ajándékkal, ami későbbre is megmarad, és részben a szokásos, hatalmas csokimikulás adagot is helyettesítheti.

Válassz Junger-Bálint Dária ötletes ajándéktippjei közül, és légy szemtanúja, hogy gyermeked ragyogó szemmel, büszkén mutogatja majd, hogy milyen szép ajándékot hozott neki a Mikulás!

Igyekszem olyan ajándékokat kérni a Mikulástól, amikkel aztán közösen tudunk játszani. Éppen ezért nálunk 6-án este jön a Mikulás, hogy ne a reggeli rohanás közben, hanem este, a pillanatot megélve nyissuk ki az ajándékokat.

Junger-Bálint Dária

Fajáték - kreatív játszás maradandó élménnyel

Szent Miklós napja egy régi hagyomány, amely egy egyedülálló lehetőséget ad a szülők számára, hogy a gyermekek ajándékának kiválasztásakor a régit az újjal vegyítsék. A fából készült játékok újra nagy divatjukat élik, és a nosztalgián kívül sok mást is magukban rejtenek. A különböző fa figurák és játékok tapintható élménye fantáziadús játékra ösztönöz, és gyakran értékes emlékké válik.

Ez a környezetbarát választás elősegíti a természetes anyagok megbecsülését, és olyan ajándékok létrejöttét, amelyek mély jelentőséggel bírnak és melegséget hordoznak magukban.

Puzzle - egy jól kiválasztott darab nagy sikert arat

Egy megfelelően kiválasztott puzzle - kisebbeknek formabeillesztős játék - szórakoztat és oktat is egyben. Felkelti a gyermek érdeklődését, miközben játékosan fejlteszti készségeit és koncentrációját. Egy Mikulástól kapott darab nagy örömet okoz majd, aminek kirakásához azonnal meg is van a motiváció!

Kínálatunkban a hercegnős, dínós, aranyos kisállatos darabokon kívül sok más vidám puzzle és formabeillesztős játék között válogathatsz, kisebb és nagyobb gyerekek számára is.

Kreatív készlet - tartalmas ajándék a világ játékos megismeréséhez

Egy olyan korszakban, ahol a tanulás és a szórakozás egyre inkább összefonódik, a két szempontot egyesítő ajándék különösen hatásos lehet. Választhatsz például egy olyan készletet, amely lehetővé teszi gyermeked számára, hogy saját bogár élőhelyet hozzon létre, amin keresztül felfedezheti a természet apró előlényeit, és felelősséget is vállalhat értük.

Az ilyen praktikus oktató vagy kreatív készletek órákig is leköthetik a kicsiket. Támogatják egy érdeklődési kör kiteljesedését és egy új kaput nyitnak meg a felfedezés útján. Szerezz be hát gyermekednek egy valóban tartalmas ajándékot, amely jóval túlmutat az ünnepi szezonon!