15% kedvezmény a FEBRUAR15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Ajándékötletek tanároknak

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Közeledik a félév vége, ilyenkor a tanárokat ajándékokkal, például virággal és csokoládéval halmozzák el. Szeretnél egy egyedibb ajándékkal előállni, aminek valóban örülni fog? Meríts ihletet tippjeinkből!

Praktikus ajándékok tanárnőknek

Közeledik a félév, a karácsony vagy a tanév vége? Ajándékozd meg tanárod egy olyan praktikus ajándékkal, amit egészen biztos hasznosnak fog találni. Adhatsz neki például egy stílusos kávés vagy teás bögrét. Egy virágvázával, illatgyertyával vagy gyertyatartóval biztosan nem lősz mellé.

Amennyiben a tanár szabadidejében szeret főzni vagy sütni, akkor valami praktikus dolgot is vehetsz neki a konyhába, például egy egyedi tortaformát. Ha inkább a kertészkedést kedveli, válassz kerti szerszámokat, egy dizájnos cserépállványt vagy egy lámpást, ami kellemesebbé teszi majd a teraszon vagy a kertben töltött nyári estéit.

Még több ajándéktipp tanárnőknek:

Egyedi ajándékötletek férfi tanároknak

Egy férfi tanárnak ajándékot kitalálni nem kis kihívás. A férfiaknak szóló ajándékok oldalon tucatnyi ötlet közül választhatsz. Íme néhány ajándék, amiket nyugodt szívvel adhatsz a tanár úrnak.

A szünetekben a tanárok biztosan szívesen kényeztetik magukat egy jó kávéval. Éppen ezért egy frenchpress vagy egy kanna tökéletes választás lehet számukra. Egy termobögre, ami egész órán át melegen tartja a kávét, biztosan megteszi a hatását. Hasonlóképpen, a tanár úr biztosan nem vet meg egy üveg jó bort sem. De ha nem vagy biztos benne, hogy a vöröset vagy a fehéret kedveli, akkor egyszerűen csak adhatsz neki egy borállványt.

Még több ajándéktipp a tanár úrnak:

Búcsúajándékok az osztályfőnöknek

Ismered a kicsiket, és tudod, milyen nehéz fenntartani a figyelmüket. A tanárok rengeteg energiát szentelnek gyermekeidnek, ezért megérdemelnek egy szép búcsú- és emlékajándékot.

Egy ékszer például a tanárnőknek és a tanároknak egyaránt megfelel. Egy karkötő vagy egy nyaklánc boldoggá teszi a tanárnőt, míg a férfi tanárnak vehetsz például egy órát. Egyedi ajándék lehet egy fondü szett is. Ki tud ellenállni a forró csokoládéba mártott friss gyümölcsdaraboknak?
További tippek búcsúajándékokhoz tanároknak:

  • Feliratos póló
  • Egy bestseller könyv üdvözlőkártyával
  • Stresszoldó játékok
  • Egy kép szép keretben
  • Feliratos bögre