Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Ajándékok, amelyeket mindenki szeretni fog!

Iva Baltaretu
Iva Baltaretu
Bonami Blogger

Ne hagyd az ajándékok kiválasztását az utolsó pillanatra és kerüld el a stresszes vásárlásokat! Nem mindig lehet eredeti és személyre szabott ajándékot választani, ezért a legjobb, ha beszerzel néhány olyan ajándékot, amit bárkinek odaadhatsz. Így mindig lesz kéznél egy meglepetés a munkahelyi partira vagy a váratlan látogatóknak.

Zoknik

A zokniból soha nem elég! Különösen akkor, ha a fiók felét agyonhasznált vagy lyukas darabok foglalják el. Ismerős a történet? Egy stílusos zoknival nem nyúlhatsz mellé. A nagyapától egészen a munkatársakig mindenkinek mosolyt csal az arcára. Válaszd ki a kedvencedet a színes és mintás zoknikból!

Bögrék

Nem csoda, hogy a bögrék az egyik leggyakoribb céges ajándék. Univerzálisak, mindenki használhatja őket és könnyen személyre szabhatók. A klasszikus darabok mellett, számos egyedi megjelenésű bögrét és korsót is választhatsz.

Ébresztőórák

Ismersz valakit, aki nehezen ébred reggelente? Ha belegondolsz, egy ébresztőóra tökéletes ajándék lehet a legtöbb ember számára. A gyönyörű dizájn, a kellemes dallamok vagy más hi-tech kiegészítő kellemesebbé teheti az ébredést.

Lakásillatosítók

Egy jól megválasztott illattal a hangulatodon is javíthatsz és kellemes emlékeket eleveníthetsz fel egy bizonyos helyről vagy időszakról. A hölgyek értékelni fogják az illatos gyertyákat vagy az aromalámpákat, de a férfiaknak is találhatsz kellemes illatokat például az autóba.