Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Bobochic Paris: 100% francia design

Egyedülálló, játékos és autentikus. Ez a Bobochic Paris márka, ami minden stílus rajongóját képes meghódítani.

Hadd mutassuk be neked ezt a csodálatos márkát, aminek célja, hogy mindenki berendezhesse álmai otthonát anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kéne kötnie minőség vagy kinézet terén.

Gondos tervezés

Dupla- és sarokkanapék, fotelek minden színben és stílusban: ezeket mind megtalálod ennek a párizsi márkának a széles kínálatában. Minden egyes darab mögött kemény munka, elkötelezettség és kreativitás áll. A termékeket egy tervezői csapat készíti, akik minden részletre odafigyelnek. Az eredmény egy olyan bútor, ami megtestesíti a minőségi design iránt érzett szeretet.

Egy kis történelem

A Bobochic Paris márkát két barát, Sébastienem Réou és Emmanuelem Mendesou alapította 2015-ben egy párizsi kávézóban. Azóta sok minden változott, a vállalat egyre csak növekedett és ma már szerte a világon szerez örömet ügyfeleinek termékeivel. De egy dolog ugyanaz maradt, a két férfi továbbra is az élen jár és nem terveznek változtatni ezen.

A márka ereje egyrészt abban rejlik, hogy az alapítók elég bátrak voltak ahhoz, hogy az Eiffel-torony alatt, a Diadalív lábánál vagy a Louvre mellett mutassák be a kanapéikat. Egyediségükkel és kreativitásukkal mai napig kiemelkedőnek számítanak a területen.