Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Dekorációk skandináv stílusban

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

A mai rohanó, városi életmód miatt gyakran vágyunk az otthoni békére és harmóniára. Egy kecses és minimalista, skandináv ihletésű enteriőr segít megnyugtatni a túlterhelt érzékeket és a fáradt idegeket.

Segítünk kiválasztani és kombinálni a skandináv stílusú dekorációkat, hogy a belső tér ne csak kiegyensúlyozottnak, hanem hangulatosnak is tűnjön.

Mindig a minőséget válaszd a mennyiség helyett. Válassz kevesebb dekorációt. Ne zsúfolja össze a teret. Ehelyett ne habozz beruházni azokra a darabokra, amelyekre igazán vágysz.
A skandináv enteriőrökben remekül mutatnak a természetes elemek. Kerüld a mesterséges anyagokat, és helyette válassz fából, kőből, kerámiából, vászonból, jutából, gyapjúból vagy báránybőrből készült kiegészítőket és dekorációkat.
Tartsd magad az alapvető színpalettához, amely a skandináv stílusban a bézs, a világosszürke és a fehér semleges árnyalataiból áll. Csak itt-ott tűnjön fel egy-egy kontrasztos színű kiegészítő.
Ne kísérletezz túl sokat a formákkal és a többféle mintával. A lágy, tiszta vonalak és az egyszerűség áll a legjobban egy skandi enteriőrben. Ezzel szemben a textúrák és anyagok kombinálása éppen a megfelelő mélységet és otthonosságot adja a belső térnek.
Bár egy skandináv enteriőrnek a lehető legminimalistábbnak és legkevésbé rendezettnek kell lennie, mégis nagy hangsúlyt fektet a meghittségre. A megfelelő hygge-t olyan kiegészítők hozzáadásával érhetet el, amelyek kényelmes érzést keltenek. Ez lehet egy gyapjú takaró, párna vagy akár sok gyertya.

Inspirációk