Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Előtte-utána: Lakásfelújítás glamour stílusban

Az alábbi projekt a Bonami támogatásával készült, a cseh Prima televízió számára. Az “Álomépítők” c. műsorban lakberendezők nehéz sorsú családok otthonait változtatják át.

A kilencszeres nagymamának, Dagmarnak nem volt könnyű élete. Egyedül nevelte fel 4 gyermekét, fizetésről fizetésre élt és a szerelemben sem volt szerencséje. Lánya, Lucie a tervezők segítségét kérte a felújításban, mivel úgy gondolta, megérdemelnek végre egy igazán szép lakást. Nézd meg, hogyan lett a barátságtalan otthonból egy glamour stílusú belső tér, ahova öröm hazatérni!

A szoba, ahol megállt az idő

Dagmar 38 éve él egy 2 és fél szobás lakásban. A hálószoba felújítását karácsonyi ajándékként kapta a gyerekeitől, ezen kívül az évek során semmi sem változott a lakásban.

Dagmar egy finom hölgy, a tervezők pedig szerették volna megjeleníteni ezt a nem mindennapi személyiséget a felújítás során. Ezért úgy döntöttek, hogy a lakberendezési kiegészítőket az elegáns és merész glamour stílushoz igazítják.

A márványlapos dohányzóasztal a nappali egyik éke, az de az arany falidíszek és lámpatestek teszik igazán különlegessé a szobát.

Nappali "előtte" és "utána":

"Funkcionális zugok" a nappaliban

Az okos térelosztásnak köszönhetően a kis nappaliban nemcsak egy étkezőasztal, hanem egy varrósarok is helyet kapott Dagmar legnagyobb örömére, aki imád kézműveskedni. A szoba másik felén egy játék- és pihenősarok is található az unokák számára.

Fényes és rendezett folyosó

A tervezőknek világos színekkel, virágmotívumokkal és arany díszítésekkel sikerült feldobniuk a sötét és rendezetlen folyosót. A tükrök kiváló ötletnek bizonyultak, mivel segítenek vizuálisan növelni a teret.

Folyosó "előtte" és "utána":

Konyha "előtte" és "utána":

A gyönyörű belső tér Kamila Douděrová és František Kobližka tervezőknek köszönhető.