Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Élvezd a nyarat a víz mellett felfújható kiegészítőkkel!

Nem is lenne nyaralás egy jó kis úszás nélkül. Az aranyos felfújható gyűrűkkel, szörnyekkel és permetezőkkel te és a gyerekek kétszeresen is élvezni fogjátok a medence, a tenger vagy a tó mellett töltött időt.

Felfújható játékok, amelyeket a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezni fognak

A színes felfújható játékok már nem az iskolások kiváltságai. A "felnőtt" méretű felfújható gyűrűk, a csillámokkal teli, stílusos felfújható nyugágy vagy a különböző formájú úszó italtartók nem egy felnőttet fognak izgalomba hozni.

Aki pedig a forró nyarat a városban vagy a kertben tölti, az értékelheti a felfújható gyermekmedencét, amely szintén tökéletesen illeszkedik a teraszra.

Helyezd magad kényelembe a parton

Néhány alapvető tartozék biztosítja a tökéletes nyári kényelmet. Egy strandtakaró, függőágy és tartós kültéri párna garantálja a kényelmes pihenést. Töltödj fel energiával úszás után piknikkosárba vagy uzsonnás dobozba csomagolt finomságokkal. Egy napernyő vagy árnyékvitorla megvéd a napszúrástól.

Minden a medence melletti pihenéshez

Hűsölj a belső térben is

Kerüld el a hőgutát a lehető legjobb (és legelegánsabb) módon. Keverd össze elővigyázatosan kedvenc italod, adj hozzá jégkockákat, és kortyolgasd fokozatosan a nap folyamán. Vagy készíts jegeskávét termoszban, amely sokáig hidegen tartja. A gyerekek értékelni fogják a házi készítésű jégkrémeket, amelyek könnyen elkészíthetők.

Ha a strandra mész a barátaiddal, akkor imádni fogod a Sunnylife Sound Cooler-t, amelybe akár 16 doboz ital is belefér, és hangszóróként is funkcionál.

Még több inspiráció