20% kedvezmény 80 000 Ft feletti rendelés esetén | Kedvezménykód: MINUSZ20 →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Így rendezz be egy hangulatos, kisméretű erkélyt

A néhány négyzetméteres erkély berendezése is lehet nagy kihívás, ezért szeretnénk benne segíteni. Tippjeinkből és tanácsainkból megtudhatod, hogyan használhatod ki okosan a rendelkezésedre álló teret, és milyen kiegésztőket választhatsz hozzá. A lehető legjobb segítség érdekében pedig azt is megmutatjuk, hogyan rendeztük be Bé Hà blogger kisméretű erkélyét.

Praktikusan berendezett kicsi erkély

Mielőtt kiválasztanád a berendezési tárgyakat, készíts egy alaprajzot, és vázold fel rajta, hogy az erkély melyik részét milyen célra szánod.

Kevés a hely az erkélyen? Szerezz be egy stabil puffot, amit ülésre és tárolásra is használhatsz.

Kényelmes kültéri ülőhelynek tökéletes választás egy függőfotel. Nem foglal sok helyet, és ha vázzal rendelkező modellt választasz, a felfüggesztéssel sem kell foglalkoznod.

Használd ki a falakat és a korlátokat!

A fali- és függőkaspók helyet takarítanak meg, és virágba borulhat velük az erkély.

A magánszféra védelméhez, és egy kis bohém stílus becsempészéséhez fedd le a kültéri nappali korlátját náddal. A falakat pedig álomfogókkal is díszítheted.

Tedd hangulatossá a kis erkélyt!

A textíliák nem csak a beltérbe valók! A trend a természetes motívumokkal díszített párnák és takarók irányába mutat, ideális esetben tartós, vízálló anyagból.

Ne feledkezz meg a világításról sem! Bohém stílusú lámpások, egy stílusos kültéri lámpa és egy fényfüzér tökéletes hangulatot teremt a hosszú nyári estéken.